• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı yeme sorunu

Melisa41

Tutkulu
Arkadaşlar dışı muhabbet kuşum sürekli aşağıya inip dışkı yemeye çalışıyor tam tersi erkek kuşum hiç tabana inmez ne olursa olsun hergun temizliyorum ama gün ortasında illa ızgaranın kenarında veya alttan alıp yiyiyor hastalanmasindan korkuyorum kalamar kemiği ve kum var tabanda ızgara var ne yaptıysam vazgeçmedi birde beni görünce yukarı çıkıyor hiç bişey yapmamış gibi 😂ama her dakika yanlarında olamam öneriniz var mı acaba

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
K vitamini ve mineral eksikliği var kusunuzda büyük ihtimal

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Dışkı yeme konusunda kesin çözüm diye bir şey malesef yok siz multivitamine devam edin kalamar kemiği yerine kaliteli bir kalsiyum blok takın. Eğer yapabiliyorsanız ızgarayla taban arasına sağa ve sola iki tane uzun tahta koyarak ızgarayı biraz yükseltin garanti olsun ulaşamasınlar.

Melisa41

Tutkulu
Dışkı yeme konusunda kesin çözüm diye bir şey malesef yok siz multivitamine devam edin kalamar kemiği yerine kaliteli bir kalsiyum blok takın. Eğer yapabiliyorsanız ızgarayla taban arasına sağa ve sola iki tane uzun tahta koyarak ızgarayı biraz yükseltin garanti olsun ulaşamasınlar.
Tamam hallederim peki marka önerisi yapabilir misiniz blok konusunda bazıları kireç gibi oluyormus

Üst Alt