• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı Takibi

zeysssbird

Eski Forumcu
Acaba benim kuşumda akar var mıdır Burçak abla o belirtileri veriyor mu sence suan

zeysssbird

Eski Forumcu
Peşpeşe bu şekilde dışkı yaptı normal mi acaba
Ve merak ettiğim sanırım 15 20 dkde bir dışkılıyorlar. Daha kısa sürede bir dışkılasa bu anormal bir durum mudur

zeysssbird

Eski Forumcu
Buda dun aksamdan bugüne kafesindeki dışkıları.
Maruldan sebep midir? Aspur fln versem iyi gelir mi

zeysssbird

Eski Forumcu
Peşpeşe bu şekilde dışkı yaptı normal mi acaba
Ve merak ettiğim sanırım 15 20 dkde bir dışkılıyorlar. Daha kısa sürede bir dışkılasa bu anormal bir durum mudur
Abla sanırım bu fotoyu paylaştığımdan beti bu şekilde dışkısı yeni yaptığı bir kaç dışkısı da çok fazla sulu.
Aspur vereceğim 💕

zeysssbird

Eski Forumcu
Dün 16dan bu yana dışkılar. Niye çok küçükler anlamadım. Yani kamerada pek anlaşılmamış sanki ama bana olması gerekenden küçük geldi. Ve sarı lekeler maalesef devam ediyor. Takviye veriyorum ondan mı diye düşünüyorum ama pek ondan gibi değil

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dün 16dan bu yana dışkılar. Niye çok küçükler anlamadım. Yani kamerada pek anlaşılmamış sanki ama bana olması gerekenden küçük geldi. Ve sarı lekeler maalesef devam ediyor. Takviye veriyorum ondan mı diye düşünüyorum ama pek ondan gibi değil
Takviyeler yapar canım ayrıca çikonun da küçük böyle bir sorun yok 🌸🙏

zeysssbird

Eski Forumcu
İnşallah bayramdan sonra devedikeni unu ve nekton biotin almayı düşünüyorum. Sedochol sence gerekli midir Burçak abla yoksa devedikeni unu yeterli olur mu