• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı Takibi

zeysssbird

Eski Forumcu
Merhaba dışkıların sarı leke bırakması karaciğer le bağlantısı olabiliyor. Yavrunuz kaç gram tarttınız mı hiç. Bence sedochol alıp arada verin. Ve devedikeni tohumu unuda alternatifleriniz arasında olsun. 🌸
Hayır tartamadım maalesef. Ama zayıf olduğunu düşünmüyorum. Devedikeni tohumunu nereden bulabilirim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Mamaist te yok mu. 1000 gram çok. Kanatlıoil in bölünmüş olanını alın.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Programı yapacaksanız bence tam yapın. Sedochol da alın. İki haftada bir verin. Birkaç ay düzenli ikisini kullanın. Sarı lekelenme devam ederse en azından karaciğer i elemiş olursunuz.

zeysssbird

Eski Forumcu

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu ne böyle yaa🥹😂 bir tünek yemediği kalmıştı🤣 zararı olmaz dimi kafes tabaninda parcalari gordum ama
Bunu yaptıysa demek ki alması gereken mineraller var. Kafesinde grit kum ve kalamar taşı yoksa bunları almanız gerekecek. Çünkü bu onun gelişimi için ihtiyacı olan şeyler 🙂

gunessu

Yeni Üye
zeolit tozu nedir hic bilmiyorum nerden alicam ve hangi urun ardimci olur musunuz

zeysssbird

Eski Forumcu
Neden büyük dışkı yapmış olabilir. Birini gece yaptı ama diğerini ne zaman yaptı bilmiyorum. Gece büyük dışkı yapması normal gibi geldi ama sormak istedim

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Neden büyük dışkı yapmış olabilir. Birini gece yaptı ama diğerini ne zaman yaptı bilmiyorum. Gece büyük dışkı yapması normal gibi geldi ama sormak istedim
Tutuyordur normal, kendi kuşumda da rastlıyorum sadece geceleri bu şekilde yapıyor. Diğer dışkılar da hafif leke bırakması harici iyi duruyor.

Üst Alt