• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sorunu

Pamukkk

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal yeşil dışkı
Muhabbet kuşumun dışkısı aylardır yeşil ve cıvık halde 3 kez veterinerlik fakültesine götürdüm dışkısını inceleme yaptılar fakat bir şey bulunamadı enerjisi keyfi yerinde fakat ishal problemi devam ediyor. Şu sıralarda bazen dışkısını kuyruğunu sağa sola sallayarak yapıyor nedeni ne olabilir ?

Pamukkk

Yeni Üye
Evet su içmeyi banyo yapmayı seviyor ama kuyruğunu sağa sola sallayarak dışkı yapmasını yeni gözlemlemeye başladım

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benimki de bu aralar kuyruğunu sağa sola sallayarak dışkısını yapıyor.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tünekleri tahta yapın en kısa zamanda bir çay kaşığı princi sıcak suda lapa edin suyunu suluğuna aktarın patates haşlaması yedirebilirsin

Pamukkk

Yeni Üye
Teşekkürler cevabınız için tahta tünek alacaktım ama veteriner hekim önermedi bakterilerin çoğalmasına ortam sağladığını söyledi bu yüzden vazgeçmiştim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hafiften enfeksiyon var ben bactrim şurup öneririm 👍 temin ederseniz buraya ilacın resmini paylaşın yardımcı olalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok su içiyor mu? Dışkı sürekli değişiyor mu? Kilosu nasıl? Röntgen ve dışkı analizi yapıldı mı?

Pamukkk

Yeni Üye
Yemesi içmesi normal aşırı su tüketmiyor kilosu da yerinde zayıf bir kuş değil. Dışkı analizi yapıldı fakat bir şey bulunamadı röntgen çekilmedi. Dışkısı küçük nokta değilde uzayan bir şekilde daha büyük yapıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İç ve dış parazit yapıldı mı? Yapılırsa faydası olur 👍

Pamukkk

Yeni Üye
Yok hayır yapılmadı ilk defa duyuyorum iğne şeklinde mi yapılıyor yoksa ilaç olarak mı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok hayır yapılmadı ilk defa duyuyorum iğne şeklinde mi yapılıyor yoksa ilaç olarak mı
İlaç olarak verilebiliyor.. veteriner hekim e sorun vereceği ilacı bizimle paylaşın yardımcı olalım