Hepinize merhaba bundan 6 gün önce kuşum yere düşerek ayağını kırdi veteriner de güzelce sardirip eve getirdim 20 gün gözetimim altında kalacaktı bugün 6. günü her şey normal giderken kuşum artık dışkı yapmamaya başladı sadece sıvı ve içinde turuncu renkli bişey bırakıyor dün ve ondan önceki günler gayet normal bir şekilde dışkılıyordu(ayağı kırık olduğu icin bir kutunun icinde havlunun üstünde genellikle uyuyor ve tek ayağını kullandığı için bildiğiniz yatıyor ve poposu alçakta durduğu için bazamanlar tüylerine yapışıyor ben onları temizliyorum) hayvan eskisinden de sakin ve genellikle uyuyor poposunun etrafı da sadece sıvımsı dıskıladigi için ıslak oluyor ben size şunları sormak istiyorum
suyunda multivitamin vardı kutusunda 8 damla damlatın diyordu fakat ne kadar kullancagimizi söylemiyordu hayvan 1 hafta boyunca vitaminli su içti(suyu bugun boşaltıp normal su koydum) ben buyüzden olduğunu düşünüyorum ayrıyeten yem ve suyu çok nadir yiyor özellikle ben yediriyorum sizce sıvi dıskilamasinin sebebi nedir lütfen söyler misiniz?
Hayvan bildiğiniz travma geçiriyor ayağı kırılmadan önce tüy döküyordu bide ayağını kırdi şimdi de sıvı dışkıliyor onu kaybetcem diye çok korkuyorum
suyunda multivitamin vardı kutusunda 8 damla damlatın diyordu fakat ne kadar kullancagimizi söylemiyordu hayvan 1 hafta boyunca vitaminli su içti(suyu bugun boşaltıp normal su koydum) ben buyüzden olduğunu düşünüyorum ayrıyeten yem ve suyu çok nadir yiyor özellikle ben yediriyorum sizce sıvi dıskilamasinin sebebi nedir lütfen söyler misiniz?
Hayvan bildiğiniz travma geçiriyor ayağı kırılmadan önce tüy döküyordu bide ayağını kırdi şimdi de sıvı dışkıliyor onu kaybetcem diye çok korkuyorum