• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sorunu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ne yedi bugün?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Üç gün ekstra bişey vermeyin sadece karışık yem ve suyunu günlük tazeleyin.bide kumu olsun üç gün sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım 👍

Meryem

Paylaşımcı
Üç gün ekstra bişey vermeyin sadece karışık yem ve suyunu günlük tazeleyin.bide kumu olsun üç gün sonra tekrar dışkı resmi görelim yardımcı olalım 👍
Tekrar bir şey sormak istiyorum 🙈kuşum tüyde şuan bende köyde olduğum için b vitamini almaya gidemedim malesef elimde supravit var ondan versem yeterli olur mu acaba

Meryem

Paylaşımcı
Şahsen ben kullanmadım üstatlar yardımcı olacaktır. Bence fırsat bulduğunuzda b vitamini alırsınız aciliyeti yok. Kullanmayın supravit. Üstatlar doz konusunda yardımcı olursa kullanabilirsiniz. Fazla gelebiliyor aksi durumda
Tüyden önce kullanmıştım bu vitamini ama tüye girdiğinde tekrar devam etsem mi bilmedim hafta da iki kez üç dört damla damlatıyordum suluğuna

Meryem

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 7227 sabah kalktığımda kuşumun kafası böyle kandı. Acaba neden olmuş olablir tüy çıkartıyor kendini kaşıttırıyordu bans kaşırken böyle uzun şeyler vardı ben yeni tüylerin çıkışı diye düşündüm ama bu kan niye acaba kafa bölgesini çok kaşıyo tüye girdiğinden beri kafese sürtüyor acaba o yeni çıkan tüyler mi kanadı anlamlandıramadım