Marsmellow
Yeni Üye
- Katılım
- 26 Kas 2025
- Mesajlar
- 41
- Tepkime puanı
- 16
- Puanları
- 8
Arkadaşlar 4 gündür antibiyotik kullanıyoruz kuşumun güncel dışkısı anlayanlar yorum yapabilir mi
Ekli dosyalar
-
4.1 MB Görüntüleme: 6
kekik çayı yapıp ikram edin, diğer arkadaşlarim gördüğünde daha detaylı bakacaktırArkadaşlar 4 gündür antibiyotik kullanıyoruz kuşumun güncel dışkısı anlayanlar yorum yapabilir mi
Teşekkürler amaKei kekik çayı yapıp ikram edin, diğer arkadaşlarim gördüğünde daha detaylı bakacaktır![]()
tesekkürler kuşumun solunum problemi vardı nefes alırken ses çıkarıyordu nebülizatör aletiyle ilaç veriyorduk sonraki gün dışkısı sıvıydı ve kusma vardı ve kafesin dibinde halsizleşiyordu arada atak geçiriyordu kafesi ısırıyordu videosu var izleyebilirsiniz veterinere götürdük şırıngayla ilaç verdi antibiyotik ve vitamin 4 gündür kullanıyoruz dışkısı böyle yem yiyor su içiyor ama halsiz gibiMerhaba Geçmiş Olsun. Ne Şikayeti vardı ? Kullandığı İlacın İsmini Biliyor musunuz? Antibiyotik Kullanılırken İshal Kabızlık Durumu Olur. Tedaviden Sonraki Diskilari Önemlidir.
Gittiğiniz Uzman Kanatli Uzmanı miydi? Rontgen, Herhangi Kursak Veya Diski Analizi Yapıldı mı? Nebulizatorde Hangi İlaçi Kullanıyorsunuz. ?Teşekkürler ama
tesekkürler kuşumun solunum problemi vardı nefes alırken ses çıkarıyordu nebülizatör aletiyle ilaç veriyorduk sonraki gün dışkısı sıvıydı ve kusma vardı ve kafesin dibinde halsizleşiyordu arada atak geçiriyordu kafesi ısırıyordu videosu var izleyebilirsiniz veterinere götürdük şırıngayla ilaç verdi antibiyotik ve vitamin 4 gündür kullanıyoruz dışkısı böyle yem yiyor su içiyor ama halsiz gibi
Merhaba Geçmiş Olsun. Ne Şikayeti vardı ? Kullandığı İlacın İsmini Biliyor musunuz? Antibiyotik Kullanılırken İshal Kabızlık Durumu Olur. Tedaviden Sonraki Diskilari Önemlidir.
[/hayır değildi röntgen çekmedi dışkısına baktı ben ishal ve kusma var dedim nebülizatörü başka veteriner vermişti şuan ağızdan günde iki defa antibiyotik alıyor hava vermiyoruz veteriner kullanma dedi şuan ara verdik ama hasta olduğundan beri inlemesi kesildi eskiden hiç durmadan inliyordu şırıngadaki antiniyotiğin ismini bilmiyorum bize teşhiste koymadıGittiğiniz Uzman Kanatli Uzmanı miydi? Rontgen, Herhangi Kursak Veya Diski Analizi Yapıldı mı? Nebulizatorde Hangi İlaçi Kullanıyorsunuz. ?
bu arada ilacı kullanmaya başladıktan sonra o atak geçirmeleri çok çok azaldıGittiğiniz Uzman Kanatli Uzmanı miydi? Rontgen, Herhangi Kursak Veya Diski Analizi Yapıldı mı? Nebulizatorde Hangi İlaçi Kullanıyorsunuz. ?
hayır değildi röntgen çekmedi dışkısına baktı ben ishal ve kusma var dedim nebülizatörü başka veteriner vermişti şuan ağızdan günde iki defa antibiyotik alıyor hava vermiyoruz veteriner kullanma dedi şuan ara verdik ama hasta olduğundan beri inlemesi kesildi eskiden hiç durmadan inliyordu şırıngadaki antiniyotiğin ismini bilmiyorum bize teşhiste koymadıTekrar Paylaşır mısınız? Gözükmüyor Çünkü Yazdığınız.
Anladım. Peki Hiç Analiz Yaptiracaginiz Yer Yok mu Çevrenizde? Yada İl Genelinde. Kursak mantarinda sa İshal Görülür. Analiz Yapılsa İyi Olur.hayır değildi röntgen çekmedi dışkısına baktı ben ishal ve kusma var dedim nebülizatörü başka veteriner vermişti şuan ağızdan günde iki defa antibiyotik alıyor hava vermiyoruz veteriner kullanma dedi şuan ara verdik ama hasta olduğundan beri inlemesi kesildi eskiden hiç durmadan inliyordu şırıngadaki antiniyotiğin ismini bilmiyorum bize teşhiste koymadı
Maalesef yok kursakla ilgili oldugunu düşünmüyorum ama ya üşüttüğünü düşünüyorum belirtilerini söyler misinizAnladım. Peki Hiç Analiz Yaptiracaginiz Yer Yok mu Çevrenizde? Yada İl Genelinde. Kursak mantarinda sa İshal Görülür. Analiz Yapılsa İyi Olur.
peki ishali devam ediyor mu ben anlamıyorum pekAnladım. Peki Hiç Analiz Yaptiracaginiz Yer Yok mu Çevrenizde? Yada İl Genelinde. Kursak mantarinda sa İshal Görülür. Analiz Yapılsa İyi Olur.
Kursak Mantarini mi Soyleyim Anlamdım. Kursak Mantarinda Genel anlamda Kusma Olur. Sindirilmemis Yemde Olur Diskisinda Tabii ki Her Zaman Değil. Sindirim Probleminden de Kaynaklanır. Ogurme Olur Genel Olarak. Ve Tabii Kuş Zamanla Zayıflar.Maalesef yok kursakla ilgili oldugunu düşünmüyorum ama ya üşüttüğünü düşünüyorum belirtilerini söyler misiniz
Ilacin İsmini Yarın Veteriner Hekimi Arayıp Sorar mısınız? Antibiyotikte Genel Olarak İshal durumu Olur. İshali Devam Ediyor. Ama Diskilari Bakterili Gibi Duruyor. İlaç İsimlerini Öğrenin Lütfen. Analiz Mutlaka Yaptırın. Kanatlı Uzmanı Olmasına Gerek Yok. Kedi Köpek Muayenesi Yapan Hekimlerde Yapar. Öncelik Olarak Egzotik Veteriner Olması Daha İyi Olur.peki ishali devam ediyor mu ben anlamıyorum pek
doktor 25 gün gibi tedavi süreci olduğunu söyledi ama teşhis söylemedi 2 veterinere götürdüm maalesef kuşlardan çok iyi anlayan bulamadım ishal durumu ise biz defalarca kullandık nebülizatör aletiyle antibiyotiği hiç ishal durumu olmadıIlacin İsmini Yarın Veteriner Hekimi Arayıp Sorar mısınız? Antibiyotikte Genel Olarak İshal durumu Olur. İshali Devam Ediyor. Ama Diskilari Bakterili Gibi Duruyor. İlaç İsimlerini Öğrenin Lütfen. Analiz Mutlaka Yaptırın. Kanatlı Uzmanı Olmasına Gerek Yok. Kedi Köpek Muayenesi Yapan Hekimlerde Yapar. Öncelik Olarak Egzotik Veteriner Olması Daha İyi Olur.
ishal olmadan önce kullandığımız nebülizatör aletiyle verdiğimiz ilaç gentomis ve seyreltilmiş izotonik sonraki gün ishal oldu kustu ve halsizleşti başka veterinere gittik şırınga ile antibiyotik verdi ismini bilmiyorum ve suyuna karıştırmamız için avicare probiyotik enzime diye bir toz verdi 4 gündür kullanıyoruz ve doktor 25 günlük bir tedavi olduğunu söyledi dışkısı ilk günler daha sıvıydı hatta bembeyaz sıvıda akıyordu makatından bu kadarIlacin İsmini Yarın Veteriner Hekimi Arayıp Sorar mısınız? Antibiyotikte Genel Olarak İshal durumu Olur. İshali Devam Ediyor. Ama Diskilari Bakterili Gibi Duruyor. İlaç İsimlerini Öğrenin Lütfen. Analiz Mutlaka Yaptırın. Kanatlı Uzmanı Olmasına Gerek Yok. Kedi Köpek Muayenesi Yapan Hekimlerde Yapar. Öncelik Olarak Egzotik Veteriner Olması Daha İyi Olur.
Anladım. İlaç Ağır Gelmiş. Nasıl Kullandınız Kafes İçinde mi ? 25 Gün Antibiyotik Fazla Biraz. Siz En Güzeli Diski Analizi Yapılan Bir Yer Bulun. Analiz Yapılırsa En Net Teşhis Yapilir ve Ona Uygun İlaç Kullanırsınız. Hatta Yapılıyorsa Kursaktan sürüntüde Swap Testi Icin Numune Aldırın. Egzotik Veterinerler Analiz Yapar. Genel Diski Analizi De Yaptırabilirsiniz. Orada Ne Hastalığı Varsa Tek Tek Listelenir.ishal olmadan önce kullandığımız nebülizatör aletiyle verdiğimiz ilaç gentomis ve seyreltilmiş izotonik sonraki gün ishal oldu kustu ve halsizleşti başka veterinere gittik şırınga ile antibiyotik verdi ismini bilmiyorum ve suyuna karıştırmamız için avicare probiyotik enzime diye bir toz verdi 4 gündür kullanıyoruz ve doktor 25 günlük bir tedavi olduğunu söyledi dışkısı ilk günler daha sıvıydı hatta bembeyaz sıvıda akıyordu makatından bu kadar
ilacı ilk kez kullanmadım daha önce kullandım ilaç bitince geçiyo gibi olmuştu inlemesi ara verdik sonra ishalden 1 gün önce aynı ilaçtan aldık doktor geçmediği için içine başka bir şey kattımı bilmiyorum ama ilaçı içtikten sonraki gün gelişti bu olaylar ilaçla ilgisi var mı bilmiyorum zaten şuan kullanmayı kestimAnladım. İlaç Ağır Gelmiş. Nasıl Kullandınız Kafes İçinde mi ? 25 Gün Antibiyotik Fazla Biraz. Siz En Güzeli Diski Analizi Yapılan Bir Yer Bulun. Analiz Yapılırsa En Net Teşhis Yapilir ve Ona Uygun İlaç Kullanırsınız. Hatta Yapılıyorsa Kursaktan sürüntüde Swap Testi Icin Numune Aldırın. Egzotik Veterinerler Analiz Yapar. Genel Diski Analizi De Yaptırabilirsiniz. Orada Ne Hastalığı Varsa Tek Tek Listelenir.
ilacı bir kutu içinde verdimAnladım. İlaç Ağır Gelmiş. Nasıl Kullandınız Kafes İçinde mi ? 25 Gün Antibiyotik Fazla Biraz. Siz En Güzeli Diski Analizi Yapılan Bir Yer Bulun. Analiz Yapılırsa En Net Teşhis Yapilir ve Ona Uygun İlaç Kullanırsınız. Hatta Yapılıyorsa Kursaktan sürüntüde Swap Testi Icin Numune Aldırın. Egzotik Veterinerler Analiz Yapar. Genel Diski Analizi De Yaptırabilirsiniz. Orada Ne Hastalığı Varsa Tek Tek Listelenir.