• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sorunu

Cikomlatam

Aktif Üye
Suyu çok içiyorsa olur ama çok su içmesinin sebebi olmalı ishal en büyük nedendir genellikle. Takviyelerin arasında bir gün temiz su içmeli 🙏
Gün içinde sık sık böyle beyaz dışkı yapıyor bu neyle alakalı acaba anlamadım daha önce bunun için rontgen cekildi karaciğer ya da pankreas için bişey denmedi

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gün içinde sık sık böyle beyaz dışkı yapıyor bu neyle alakalı acaba anlamadım daha önce bunun için rontgen cekildi karaciğer ya da pankreas için bişey denmedi
Açlık dışkısı bu, yem yemiyor yavrunuz maalesef.. Beslenmesi lazım 🙏

Artemis

Paylaşımcı
Sık sık kafese girip yiyor yemlerini de darısını da çok sık dışkılıyor hatta haftada 2 gün yumurta da yediriyorum
Hah buldum cevabı benim kuşumun Pazar günü yumurta günü her pazar bu şekil dışkılama. Yumurta vermeyip gözlemleyin derim 🙏🏻

Cikomlatam

Aktif Üye
Hah buldum cevabı benim kuşumun Pazar günü yumurta günü her pazar bu şekil dışkılama. Yumurta vermeyip gözlemleyin derim 🙏🏻
Ben de cumartesi ve haftaiçi bir gün yediriyorum. Yumurta yediğinde farketmedim ama yemedipi günlerde de bu şekilde gün içinde dışkı renk değişimi fazla, beyaz dan yeşile değişiyor. Yemleri de kaliteli taze, versele laga dışında aspurlu yemleri de var çeşit çeşit yiyor ama anlamadım, en sonunda bi uzmana götüreceğim galiba endişeleniyorum çünkü

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer dışkısı öyle ise yiyor gibi gözüküyor yemiyor ve dayanamaz siz şimdi bir daha bakın gerekirse besleyin 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozu varsa başlayın derim 🙏🌸