• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sorunu

Cikomlatam

Aktif Üye
Yardım eder misiniz papağanımın dışkısı bu şekilde olmaya başladı? Enterobac, bt amin fortr ve gerwit kullanıyorum bir de zeolit. Hasta mı oldu?

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Karaciğer problemi olabilir, röntgen öneririm 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yardım eder misiniz papağanımın dışkısı bu şekilde olmaya başladı? Enterobac, bt amin fortr ve gerwit kullanıyorum bir de zeolit. Hasta mı oldu?
Merhaba ne yedi? Portakal mandalina vs dışkılar gıda rengi almış, yem verin lütfen, pankreas sorunlu değil😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısı sünüyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayır. Ama ben bildim bileli böyle dışkılıyor sulu yumuşak. Dün ilk defa turuncuydu. Bugun eski haline döndü. Bu standart dışkısı işte öyle diğer örmekler gibi virgül şeklinde katı değil
Merhaba idrar da enfeksiyon yok mâşâallâh
Yem verin birkaç gün sadece

Cikomlatam

Aktif Üye
Merhaba idrar da enfeksiyon yok mâşâallâh
Yem verin birkaç gün sadece
Teşekkür ederim, bu dışkı normal değil mi? Kuşum suyu çok içiyor acaba ondan mı böyle oluyor ki? Entrobac Probiyotik haftada bir defa kullanıyorum suyu 8 saatte bir değiştiriyorum sizce haftada iki gün kullanmalı mıyım ? Gerwit ve bt amin forte ile birlikte agır gelir mi 2 gün kullansam?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim, bu dışkı normal değil mi? Kuşum suyu çok içiyor acaba ondan mı böyle oluyor ki? Entrobac Probiyotik haftada bir defa kullanıyorum suyu 8 saatte bir değiştiriyorum sizce haftada iki gün kullanmalı mıyım ? Gerwit ve bt amin forte ile birlikte agır gelir mi 2 gün kullansam?
Suyu çok içiyorsa olur ama çok su içmesinin sebebi olmalı ishal en büyük nedendir genellikle. Takviyelerin arasında bir gün temiz su içmeli 🙏