• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sorunu

Tolga 22

Yeni Üye
Cok acil arkadaslar. Kusum kabizdi veterinere goturduk 2 3 ilac verdi cc seklinde suyuna katiyoruz az yem iyor ama suyunu iciyor surekli uyuyor. Simdi biraz besledim kizil dari verdim ancak diskisi fotoraftaki gibi cok kotu lutfen bakarmisiniz

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlaçlardan sonra mı bu rengi aldı yoksa bu şekilde miydi diski. İlaçlardan sonraysa ilacın etkisi olabilir ama bu şekilde ise koksidiyoz olabilir. Ama yanlış yönlendirmek istemem hocalarım gördüğünde yorumlasınlar 🙏🏻 birde ilaclarin ismini yada içeriğini yazarsaniz iyi olur. Geçmiş olsun 🙏🏻

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
İlaç ve takviye kullanım sırasında dışkıda degişiklik gözlemlenebilir ilaç bitiminde probiyotik takviyesi şarttır

Tolga 22

Yeni Üye
B vitamini ve fosfor takviyesi dediler. Onun disinda gece de andosil veriyoruz suyuna 3cc dediler eve ilaclardan sonra diski siyaha yakin bir yesil ve hisal seklinde. Cok az yemek iyor

Tolga 22

Yeni Üye
Duzeltiyorum andozol gece sadece 3cc suyuna. Gunduz ise 3tane karisim yapti 1er cc den koyuyoruz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
B vitamini ve fosfor takviyesi dediler. Onun disinda gece de andosil veriyoruz suyuna 3cc dediler eve ilaclardan sonra diski siyaha yakin bir yesil ve hisal seklinde. Cok az yemek iyor
İlaçlardan sonraysa telaş etmeyiniz ilaçlar etkisiyle diski o renkte. Ama yemiyorsa besleme aparatı alıp kursaktan beslemeniz lazım. Çünkü ilaç kullanımı var. Aç olmaması lazım.

Tolga 22

Yeni Üye
Kizil dariyi yedi kirmak kolay geliyor yerhalde dari ariyorum simdi heryerde ama marketlerde bile kalmamis

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Marketlerden almayın zaten... Orada satılan tüm yemlerin stoklama sürecinde bozulma riski yüksektir...Kaliteli kızıl darısını sponsorumuz mamaisten bulabilirsiniz...