• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

DIŞKI SORUNU

Tolga 22

Yeni Üye
Merhaba ne yaptiysam yapim diski duzelmiyor surekli poposunda kaliyor dari verdim. Proboyotik verdim. Kanarya yemi verdim yardimci olurmusunuz.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba içme suyu mu kullanıyorsunuz yoksa musluk suyu mu? Bir de çok fazla sebze yediriyor musunuz?

Tolga 22

Yeni Üye
Kesinlikle icme suyu kullaniyorum haftada 2 kez vitamin veriyorum ve yesil elma maydonoz da cok seviyor ama diski bir turlu duzelemedi 😢

Tolga 22

Yeni Üye
Tamam dikkat ediyim bi yapis yapis bir yapisi var surekli popoda kaliyor

Tolga 22

Yeni Üye
Tabana pecete koyucam size daha detayli foto atarim yalnis bir sey yapmak istemiyorum oglumuz gibi cunku

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Popo kısmı niye bu kadar şişik 🤔 yağ bezesi, ur veya irin mi var ? Resimden net anlayamadım mümkünse tünekte videosunu görebilir miyim 👍

Tolga 22

Yeni Üye
Yeni gordum yazdiginizi popoda diski kaliyor her aksam temizliyoruz ilik su ve pamukla hocam. Ama kabizlik sorunumuz gecmedi probiyotikli su veriyorum ancak cok az su iciyor zorla vermeye calisiyoruz artik

Tolga 22

Yeni Üye
Vidyo yukliyemiyorum ozeldende yazdim hocam size bana tel no atin isterseniz wpde atim

Tolga 22

Yeni Üye
Disi beyaz ama ici yesil bembayaz degil yani fotodaki gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Popoda yani içerde dışkı birikimi oluşmuş ve bu çürük irin hâline gelmiş olabilir popo sisikligi ve kabızlık bu yüzdendir sindirim sistemi yavaş çalışan yani bağırsak enfeksiyonu bulunan kuşlarda bu tür birikimler oluyor bu öyle sebze, zeytinyağı gibi doğal şeylerle düzelmez onu ameliyatla alıyorlar 👍 kuşun poposunu üfleyerek kısa bir videosunu görseydik daha net anlardık bu şeklide sadece tahmin ediyoruz

Tolga 22

Yeni Üye
Tamam tesekkurler hocam ben takipteyim pazartesi veteriner ile gorusucem bulundugum bolgede kus veterineride 1tane insallah anlarlar isterseniz whatsupptan video atiyim