• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı sarkıyor ve yapısı bozuk

Erenb51

Tutkulu
Onun demesi güzel birşey değil ben onu tanımıyorum hiçbir samimiyetim yok abi kardeş de değiliz. Tanımadığım birisi bana yigitcim diyemez orda küçümseyici dille konuşuyor.
Benden küçüksün diye yazdım. Lütfen bu kadar kasmayın benim bu forumda kimseyle alıp veremediğim yok sen yanlışını kabul etmiyorsun istiyorsan gidip araştır hayvanda yapılan deney insana uygun olur mu. Niye gidip araştırmıyorsun sonra bana cahil bilmiyor diyorsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana adam akıllı 1 tane insanın hayvan olmadığına dair gerçekten bilimsel bir makale bile gösteremezsin abla çünkü böyle birşey yok. Farklılıklar tabiiki olucak çünkü farklı türlerin ama aynı alemdeyiz.
Senin amonyağa dayanman 25 ppm, farelerin 5 ppm? Senin iltihaba gösterdiğin reaksiyon bile farklı. Senin mesela ultrasonik ses çıkarma gibi bir yeteneğin var mı? En basitinden döndük kuşlara, senin hava kesen var mı?

Erenb51

Tutkulu
Yok sorun çözülmez ben çok kinciyimdir bir yapılanı bidaha unutmam. Samimiyetim olmayan kimseyle senli benli konuşmam karşımdaki şahsın da benle böyle konuşması gerekir.
Bu iyi bir huy değil 👍 Böyle olmamanı tavsiye ederim hayatında çok zorluklar yaşarsın. Konuyu araştırıp yorum yapsaydın buralara gelmeyecekti şu an kin tutulacak bir şey yok cahil denilen benim ki umrumda da değil istediğini de burası sanal 🙂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yok sorun çözülmez ben çok kinciyimdir bir yapılanı bidaha unutmam. Samimiyetim olmayan kimseyle senli benli konuşmam karşımdaki şahsın da benle böyle konuşması gerekir.
Kin tutman sadece sana yük olur, bedenine, kalbine yük olur o nedenle hayatta daima merhametli olmak lazım, güzel davranmak lazım emin ol kendini daha iyi hissedersin burada olan şeyler tartışılır geçer mesela aslında gülerek, esprileşerek tartışmamız gerekirken biz neden sürekli birbirimizi yiyoruz? Gereksiz

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Benden küçüksün diye yazdım. Lütfen bu kadar kasmayın benim bu forumda kimseyle alıp veremediğim yok sen yanlışını kabul etmiyorsun istiyorsan gidip araştır hayvanda yapılan deney insana uygun olur mu. Niye gidip araştırmıyorsun sonra bana cahil bilmiyor diyorsun
Ordaki yiğitcimin yaşla alakası yok tamamen aşağılamak amaçlı. Ayrıca senden toplasan 3 yaş küçüğüm yani 20 yaşındaki kimsenin bana yiğitcim dediğini duymadım daha. Yanlışımı söyler misin? İnsan birer hayvandır lakin hayvanlar arasında iradesi en güçlü olan canlı biz olduğumuz için ve etiklik diye bir gerçeklik olduğu için deneyler ilk aşamada insanlar üzerinde yapılmaz ama deneylerin ilk başta insanlar üzerinde yapılmamasının sebebi hayvan olmadığı için değil aklı olduğu içindir.

Erenb51

Tutkulu
Ordaki yiğitcimin yaşla alakası yok tamamen aşağılamak amaçlı. Ayrıca senden toplasan 3 yaş küçüğüm yani 20 yaşındaki kimsenin bana yiğitcim dediğini duymadım daha. Yanlışımı söyler misin? İnsan birer hayvandır lakin hayvanlar arasında iradesi en güçlü olan canlı biz olduğumuz için ve etiklik diye bir gerçeklik olduğu için deneyler ilk aşamada insanlar üzerinde yapılmaz ama deneylerin ilk başta insanlar üzerinde yapılmamasının sebebi hayvan olmadığı için değil aklı olduğu içindir.
İnsan sağlığını riske atmamak için ilk hayvanda yapılır

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
İnsan sağlığını riske atmamak için ilk hayvanda yapılır
Bu paragöz ilaç şirketlerinin umrunda mı zannediyorsun onlar sadece aldığı paraya bakarlar. Etik değerler olmasaydı istediği gibi insanlar üzerinde deney yapabilirlerdi.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence kim canlı üzerinde yapıyorsa Allah belasını versin ne diyim ki.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Bence kim canlı üzerinde yapıyorsa Allah belasını versin ne diyim ki.
İşte ozamanda tıp ilerleyemezdi insan yaşamı bukadar uzun olmazdı. Yada kadınların kullandığı makyaj malzemeleri olmazdı.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Kin tutman sadece sana yük olur, bedenine, kalbine yük olur o nedenle hayatta daima merhametli olmak lazım, güzel davranmak lazım emin ol kendini daha iyi hissedersin burada olan şeyler tartışılır geçer mesela aslında gülerek, esprileşerek tartışmamız gerekirken biz neden sürekli birbirimizi yiyoruz? Gereksiz
Ben böyle düşünmüyorum benim birine kin tutmam için bana birşey yapmış olması lazım. Eğer bana birşey yaptıysa kinimide esirgemem.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İşte ozamanda tıp ilerleyemezdi insan yaşamı bukadar uzun olmazdı. Yada kadınların kullandığı makyaj malzemeleri olmazdı.
Artık hayvanlar üzerinde uygulanmayan kozmetikler tercih ediliyor yani doğru ise orası muamma bana göre de. Fareler ve sıçanları ömürleri kısa diye kullanıyorlar bence hatta tavşanları da.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben böyle düşünmüyorum benim birine kin tutmam için bana birşey yapmış olması lazım. Eğer bana birşey yaptıysa kinimide esirgemem.
Ama sana bir şey yaptığında affedebilirsin de, tamamen tercih

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Artık hayvanlar üzerinde uygulanmayan kozmetikler tercih ediliyor yani doğru ise orası muamma bana göre de. Fareler ve sıçanları ömürleri kısa diye kullanıyorlar bence hatta tavşanları da.
Kemirgenler hem zararsızlığı hem bakım kolaylığı hem boyutu hemde insanlardan çok uzak olmayan cinsler oldukları için tercih ediliyor. Neyse ben konuyu daha fazla uzatmayacağım.

Erenb51

Tutkulu
Affedeceğim şey konuya göre değişir karşımdaki kişi beni küçümserse neden affedeyim sende affetmezsin bence.
Ben bilmediğini söyledim küçümsemedim çünkü gerçekten yanlış bilgi söylüyordun. Ben kin tutmam özür de dilerim affederim de. Eğer küçümsemiş gibi olduysa da kusura bakma🙂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Affedeceğim şey konuya göre değişir karşımdaki kişi beni küçümserse neden affedeyim sende affetmezsin bence.
Ben affederim neden biliyor musun? O beni küçük görüyor diye küçülmem veya büyük görüyor diye de. Çünkü biliyorum ki affetmeyi herkes yapamaz ben esas affettiğimde büyük birisi olmuş olurum

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ben affederim neden biliyor musun? O beni küçük görüyor diye küçülmem veya büyük görüyor diye de. Çünkü biliyorum ki affetmeyi herkes yapamaz ben esas affettiğimde büyük birisi olmuş olurum
Tebrik ederim ozaman ben maalesef böyle değilim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kemirgenler hem zararsızlığı hem bakım kolaylığı hem boyutu hemde insanlardan çok uzak olmayan cinsler oldukları için tercih ediliyor. Neyse ben konuyu daha fazla uzatmayacağım.
Tam da zararsız sayılmazlar aslında laboratuvarda onları yaşatmak için ne ortamlar oluyor en ufak ısı değişiminde ölüyorlar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Ben bilmediğini söyledim küçümsemedim çünkü gerçekten yanlış bilgi söylüyordun. Ben kin tutmam özür de dilerim affederim de. Eğer küçümsemiş gibi olduysa da kusura bakma🙂
Bana lütfen artık neyi bilmediğimi söyler misin nerde yanlış bilgi verdiğini söyler misin