• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dışkı durumu nasıl ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yem olarak ne veriyorsunuz? Başka ekstra bişey veriyor musunuz?

fureagle

Aktif Üye
Yem olarak ne veriyorsunuz? Başka ekstra bişey veriyor musunuz?
Yem olarak Versele laganin Prestige serisini kullanıyorum.Ekstra olarak granül yemi var rasyonun içinde.İlac olarak sadece geçen hafta elektrolit kullanmıştım 2 gün.

Yıldız35

Paylaşımcı
Yem olarak Versele laganin Prestige serisini kullanıyorum.Ekstra olarak granül yemi var rasyonun içinde.İlac olarak sadece geçen hafta elektrolit kullanmıştım 2 gün.
Hocam merhaba versele laga hem çok tuye sokuyor hemde canlılar yiyince hazmı zor oluyor bende versele laga kullanıyordum mamaistten sultan papagan yemini temin ettim sehmus hocadan şu an çok memnunum. Yavrulu kuşlarım olsun diğerleri olsun daha mutlulular diskilarin kıvamı daha iyi.
Hayvanlar sürekli tüydeydi. Diskilar arada bozuluyordu. Kuruma olan bir kuşum 1 haftada kurumadan çıktı. Asla artık versele laga kullanmam önermemde. Elektrolit bence kullanmayın hiç sağlıklı bulmuyorum ben hiç kullanmadım.

fureagle

Aktif Üye
Hocam merhaba versele laga hem çok tuye sokuyor hemde canlılar yiyince hazmı zor oluyor bende versele laga kullanıyordum mamaistten sultan papagan yemini temin ettim sehmus hocadan şu an çok memnunum. Yavrulu kuşlarım olsun diğerleri olsun daha mutlulular diskilarin kıvamı daha iyi.
Hayvanlar sürekli tüydeydi. Diskilar arada bozuluyordu. Kuruma olan bir kuşum 1 haftada kurumadan çıktı. Asla artık versele laga kullanmam önermemde. Elektrolit bence kullanmayın hiç sağlıklı bulmuyorum ben hiç kullanmadım.
Anladım o zaman bendeki yem bitsin mamaiste döneyim.Versele laga diye güvendim ama demekki sıkıntı çıkarabiliyor.

Yıldız35

Paylaşımcı
Anladım o zaman bendeki yem bitsin mamaiste döneyim.Versele laga diye güvendim ama demekki sıkıntı çıkarabiliyor.
İnanmayacaksınız Aradaki farka bende sizin gibiydim versele laga kaliteli diyordum ama değil. bu sitede herkese yazacağım gordukce çünkü Aradaki fark muazzam.

fureagle

Aktif Üye
Aynı dışkı devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Aynı dışkı devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kum sipariş edelim. Bt amin de olsa iyi olur. Ürünler gelince 3 gün entrobac verip 4.gün sade su içmişken dışkıları görelim. Ürünleri bölünmüş olarak mamaist den alabilirsiniz. Siparişler grldiğinde yazarsanız, kullanımı ve dozaj hakkında bilgi veririz

fureagle

Aktif Üye
Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kum sipariş edelim. Bt amin de olsa iyi olur. Ürünler gelince 3 gün entrobac verip 4.gün sade su içmişken dışkıları görelim. Ürünleri bölünmüş olarak mamaist den alabilirsiniz. Siparişler grldiğinde yazarsanız, kullanımı ve dozaj hakkında bilgi veririz
Entrobac haricinde herşey var.Onuda yakında eklerim.

fureagle

Aktif Üye
Derya hocam bu sabah baktığımda dışkı bu şekilde değişmişti.Ekstra herhangi birşey vermedim.Suları sade su.IMG_20230603_082936.jpgIMG_20230603_082941.jpg

fureagle

Aktif Üye
Merhaba, entrobac siparişi gelmedi mi daha? Neler verildi bu kuşlara son bir kaç günde? Pelet yemi kullanmayın kesinlikle. Şu an dışkılar nasıl ve nerede oturuyorsunuz?
Dışkı biraz daha düzeldi şuan.Entrobac siparişi unutmuşum 2 gün önce sipariş verdim.Yarin gelmesini umuyorum.Tamamdir pelet yemi kesiyorum.Gaziantepte ikamet ediyorum.Yeni konuda güncel dışkı mevcut oraya bakabilirsiniz.