• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı değişimi

ebrares

Müdavim
Merhabalar tekrardan kuşum bi süredir farklı dışkılıyor. Neşesinde yemesinde içmesinde hiçbir sıkıntı yok. Sadece arada tükürüklü hapşırıyor o da üşüttüğü için diye düşünüyorum mevsim geçişlerindeyiz. Yemi dışında bir şey vermedim zaten yemiyor sadece kalamar kemiği yiyor. İlk başta probiyotik ve vitaminden dolayıdır dedim onları kesip gözlemledim hala aynı şekilde. Fotoğrafları ekliyorum yarıdmcı olursanız sevinirm 3 gün sonra başka şehre gidicem. 1 2 gün önce kahverengi dışkı daha fazlaydı 2 gündür azalmış sanırım ama genel olarak böyle

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kuşun yemesi içmesi nasıl iştahı normal mi ?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
ben dışkıda çok anormal bir durum göremedim. Siz probiyotik ve vitamini kesmeyiniz. haftada 1 defa vermeye devam edin. özellikle probiyotik sindirim sistemi düzenlemesi için çok önemlidir.
Sıkı takibe devam

ebrares

Müdavim
ben dışkıda çok anormal bir durum göremedim. Siz probiyotik ve vitamini kesmeyiniz. haftada 1 defa vermeye devam edin. özellikle probiyotik sindirim sistemi düzenlemesi için çok önemlidir.
Sıkı takibe devam
Teşekkürler umarım sorun yoktur