İyi forumlar herkese. Gümüş'ün ilaç kullandıktan sonra( ilk önce 4in 1 mix sonra bactrim( dışkı da enfeksiyon vardı.)) dışkıları leke bırakmaya başlamıştı ve ilaci biraktiktan çok uzun bir süre bu devam etti. Entrobac ve gerwit kullanıyordum. Ama geçmemişti. Bir ara geçmeye başlamıştı baya azalmıştı lakin bir yavru kediden pire bulaşınca iç dış parazit yaptık ve veterinerin verdiği probiyotik ve vitamini kullandık. Ondan sonra yine eskisi gibi leke bırakmaya başladı. Bu şekilde diskilamasi çok uzun bir süredir var. Bu normal bir durum mu diye düşünmeye başladım. Bir de siz bakabilir misiniz?
Birde Gümüş'te karaciğer büyümesi var yüzde 30 civarında Homeopatik kullanıyorum bunu için.Kilosu 48gr. Kullandığım probiyotik ve multivitaminin resmini ekliyorum. Ne yapmam lazım bu dışkıların düzelmesi için.
Birde Gümüş'te karaciğer büyümesi var yüzde 30 civarında Homeopatik kullanıyorum bunu için.Kilosu 48gr. Kullandığım probiyotik ve multivitaminin resmini ekliyorum. Ne yapmam lazım bu dışkıların düzelmesi için.