• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı Birikmesi

Layzy9

Aktif Üye
Merhaba, dişi muhabbet kuşumun popo kısmında dışkı birikmesi var. Dün biraz durgun görünüyordu öyle fark ettim. Dışkıyı temizleyince rahatladı. Bu sabah tekrar birikmiş. Elma ve marul verdim ama pek yemedi. Yem yemesinde sıkıntı yok. Entrobac, sedochol, gerwit ve BT amin kullanıyorum. Ayrıca dışkısı biraz koyu. Bir de erkek muhabbet kuşunu başka kafese almalı mıyım?
WhatsApp Image 2023-06-10 at 6.44.13 AM.jpeg

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba, dişi muhabbet kuşumun popo kısmında dışkı birikmesi var. Dün biraz durgun görünüyordu öyle fark ettim. Dışkıyı temizleyince rahatladı. Bu sabah tekrar birikmiş. Elma ve marul verdim ama pek yemedi. Yem yemesinde sıkıntı yok. Entrobac, sedochol, gerwit ve BT amin kullanıyorum. Ayrıca dışkısı biraz koyu. Bir de erkek muhabbet kuşunu başka kafese almalı mıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 48443
Merhaba. Öncelikle kuşunuzun güncel dışkı fotoğrafını paylaşabilir misiniz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İştahsızlık ve kilo kaybı mevcut mu? Dışkı resmi ve video bekliyoruz

Layzy9

Aktif Üye
İştah kaybı var. Kursağı dün doluydu bugün boş. Dışkı yaptığında video ile birlikte göndereceğim.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Layzy9

Aktif Üye
Dışkılarında yem yok, üzerine dökülmüştür. Malesef yok veteriner, 5 6 yeri aradım ancak biri başkasına yönlendiriyor, onu arıyorum o başkasına yönlendiriyor. Rüzgarda kalmış olabilir mi acaba? Annem temizlik yapmış bir kaç gün önce camları açık bırakmış ama diğer kuşlarımda herhangi bir şey de yok

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz belki bölgenizde kanatlı uzmanı vardir

Layzy9

Aktif Üye
Dal darı verdim yem yemiyor diye, kursağı doldu ama ele alınca birazda olsa zayıfladığı anlaşılıyor. Popo kısmında hafif bir şişlik ve kızarıklık var. Fotoğraf çekmeye çalıştım ama hiç anlaşılmıyor fotoğrafta.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kağıthaneye getiririm derseniz iyi bir kanatlı uzmanı bilgilerini veririm kuşun durumu ciddi olabilir