paigeege Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Kas 2023 #1 Erkek sultan papağanımın dışkısı anormallik var ama.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 15 Kas 2023 #2 Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim
Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim
paigeege Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Kas 2023 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Abi videoyu hemen atıyorum, yeni geldi kuş 1 hafta oldu genellikle masanın altında duruyor. Arada dişi çok rahatsız ederse bu hareketi yapıyor.
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Abi videoyu hemen atıyorum, yeni geldi kuş 1 hafta oldu genellikle masanın altında duruyor. Arada dişi çok rahatsız ederse bu hareketi yapıyor.
paigeege Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Kas 2023 #4 paigeege' Alıntı: Abi videoyu hemen atıyorum, yeni geldi kuş 1 hafta oldu genellikle masanın altında duruyor. Arada dişi çok rahatsız ederse bu hareketi yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ...
paigeege' Alıntı: Abi videoyu hemen atıyorum, yeni geldi kuş 1 hafta oldu genellikle masanın altında duruyor. Arada dişi çok rahatsız ederse bu hareketi yapıyor. Genişletmek için tıkla ... Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşun videosunu görebilir miyim birde o verdiğinz sağlık tohumu ise o şekilde sade vermeyn yemin içinde çay kaşıgı kadar vermenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ...
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 18 Kas 2023 #5 Kuş uçamıyor mu? Kanatlarını kullanamıyor mu? Veterinere muayeneye götürün kanatlarında ur olabilir kontrol edilsin
Kuş uçamıyor mu? Kanatlarını kullanamıyor mu? Veterinere muayeneye götürün kanatlarında ur olabilir kontrol edilsin
paigeege Yeni Üye Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Kas 2023 #6 Çok uçamıyor ama uçuyor