• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dışkı analizi

Melikesultan

Aktif Üye
Kursak mantarı için hangi ilacı kullandınız iştah ve enerji nasıl
2 ay önce ilk olarak mikostatin+flagly kullandım 3 gün . Sonra 1 hafta sonra 5 gün Ronidazole 40 kullandım . Ondan 2 hafta sonra kusta balgam ve hapsuruk oldu tekrar 5 gün Ronidazole 40 kullandim . Geçmedi .... Sonra solunum problemi olabileceği için macrol+mikostatin kullandım 2,3 gün . Sonra 3 gün probiyotik ve elektrolit vitamin verdim. Enerjisi iyi ama iştah az bence. Ve diskilar düzelmiyor . Zayıf bide

Melikesultan

Aktif Üye
İki ay içinde bukadar ilaç fazla olmuş biraz her ilaç sonrası 2 şer gün vitamin ve probiyotik yaptınız mı. Şuan karaciğer dinlense iyi olur sedachol alsanız
Fazla olmuş evet de.. düzelmiyor ama , solunum sıkıntısı oluyor ve dışkı hiç düzelmiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ayrıca hepiniz ayrı konu açın ben hanginizin sıkıntısı nedir hepsini şuan karıştırdım. Bir konuya farklı kişiler farklı kuşlar girince anlaşılmaz oluyor

Melikesultan

Aktif Üye
Ayrıca hepiniz ayrı konu açın ben hanginizin sıkıntısı nedir hepsini şuan karıştırdım. Bir konuya farklı kişiler farklı kuşlar girince anlaşılmaz oluyor
2 ay önce ilk olarak mikostatin+flagly kullandım 3 gün . Sonra 1 hafta sonra 5 gün Ronidazole 40 kullandım . Ondan 2 hafta sonra kusta balgam ve hapsuruk oldu tekrar 5 gün Ronidazole 40 kullandim . Geçmedi .... Sonra solunum problemi olabileceği için macrol+mikostatin kullandım 2,3 gün . Sonra 3 gün probiyotik ve elektrolit vitamin verdim. Enerjisi iyi ama iştah az bence. Ve diskilar düzelmiyor . Zayıf bide şuan hala hapsuruyor .ve dışkı böyle . Sorun nedir hocam

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
2 günde solunum yolu hastalığı geçmez 5 güne tamamlamalisin daha sonra 3 gün probiyotik 3 gün vitamin verip duruma tekrar bakalim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet verdim düzelmiyor . Bu dışkıda ne var sizce salmonella e coli ? Karaciğer böbrek sorunu ? Mantar ? Bakteri
Bu saydıklarinizi anlamak için analizler gerekmektedir 👍 kanatlı uzmanına götürün röntgen ve analiz yapılsın fazla ilaç vermişsiniz daha rastgele ilaç kullanmayın