• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dışkı analizi

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Büyük problem bence de yok şehmus abinin dediklerini uygula Şimal problem olursa yaz yardöcı olurum bende...

Taha hocam kimse burasa insanların moralini bozamaz bizim yardımcı olmak için buradayız sizlerde öyle , iyi niyetli olan herkese kapımız açık.
Şehmus abinin önerdiği ilacı hala bulamadım dünden beri eczane ve veteriner geziyorum. Demin 4 ayrı veterineri de arayıp sordum. Hiç birin de bulamadım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus abinin önerdiği ilacı hala bulamadım dünden beri eczane ve veteriner geziyorum. Demin 4 ayrı veterineri de arayıp sordum. Hiç birin de bulamadım.
Şimâl eczanede olmaz o ilaç veteriner ilacıdır İzmir'de bir arkadaşım var ariycam şimdi haber bekle kardeşim

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bubinin sadece akşamları lekeli dışkı yaptığını farkettim sadece akşam olması birşey ifade eder mi? İlk böyle olduğunda sabah erken saatlerde de lekeli yapıyordu şimdi sadece akşam yapıyor :unsure:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bubinin sadece akşamları lekeli dışkı yaptığını farkettim sadece akşam olması birşey ifade eder mi? İlk böyle olduğunda sabah erken saatlerde de lekeli yapıyordu şimdi sadece akşam yapıyor :unsure:
Benimde düşündüğüm şey bu yani o yüzden strese dayalı dedim eğer bir hastalık olsaydı dışkı her zaman belli ederdi bide aşırı yapıyor akşamlari buda korktuğu için mi diye düşündüm neyse gelecek olan ilaç onu daha kötü yapmaz kardeşim aksine daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden ilaç gelince ilacın fotusunu görelim yanlış olmasın

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Benimde düşündüğüm şey bu yani o yüzden strese dayalı dedim eğer bir hastalık olsaydı dışkı her zaman belli ederdi bide aşırı yapıyor akşamlari buda korktuğu için mi diye düşündüm neyse gelecek olan ilaç onu daha kötü yapmaz kardeşim aksine daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden ilaç gelince ilacın fotusunu görelim yanlış olmasın
Evet dışkısı çok sık bende anlamadım sebebini ama gerçekten fazla yapıyor. Ama strese sokabilecek bir şey de yok. Benim odamın camının orda kuş yuvası var ara sıra gelip gidiyorlar. Onlardan korkar mı? Ama akşam gelmiyorlar.

MERVE

Paylaşımcı
Evet dışkısı çok sık bende anlamadım sebebini ama gerçekten fazla yapıyor. Ama strese sokabilecek bir şey de yok. Benim odamın camının orda kuş yuvası var ara sıra gelip gidiyorlar. Onlardan korkar mı? Ama akşam gelmiyorlar.
Olabilir dışardaki kuşların anı tepkilerinden korkabilirler. Bu arada senin kuş kaç yaşındaydı?

MERVE

Paylaşımcı
Yok tam tersi abla. Çok haraketli bir tane dal darıyı 3 günde bitirdi. İştahı da yerinde.
Çok iyi sen içini ferah tut elinden geleni yapıyorsun zaten. Kendi kendine dert yapma. En azından durgun değil, yemeğini yiyor, oyun oynuyor. Veterinerler bir şeyi yok diyor. Yapabileceğinin en iyisini yaptın zaten. İlacı da temin ettikten sonra bakalım ne olacak😊

Son düzenleme:

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Çok iyi sen içini ferah tut elinden geleni yapıyorsun zaten. Kendi kendine dert yapma. En azından durgun değil, yemeğini yiyor, oyun oynuyor. Veterinerler bir şeyi yok diyor. Yapabileceğinin en iyisini yaptın zaten. İlacı da temin ettikten sonra bakalım ne olacak😊
Teşekkür ederim abla gerçekten morelim yükseldi ❤🤗

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Dün akşam Bubi'ye divitsol 3 damla. Bir de dal darı verdim. Akşam lekeli dışkı yoktu. Sabah çok erken kalktığım için yükleyemedim (5). Şarj olmamıştı telefonum. Annemler bana sormadan elma vermişler sabah. Eve gittiğim de dışkı fotoğrafı yükleyeceğim. Haber veriyim dedim.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bugün dışkıları aynıydı. Lekeliydi. İlaç elime hala ulaşmadı. Hali keyfi aynı gayet mutlu oldukça iştahlı. Akşamları içeri girdiğimde gözlerinin büyüdüğünü görüyorum ancak neyden stres oluyor anlayamadım.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Halsizlik yok, iştahının maşallahı var. Dışkılar ise hala aynı.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Mutluluğu da gayet iyi. Hatta at arabasının üstünde prensesini arıyor 🤭 İştahını da şöyle göstereyim :D

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bugün ilaç elime ulaştı. Ne kadar kullanmalıyım?