• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişiyi erkeğin kafesine bırakma

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, 10 gün önce dişi kuş aldım şu zamana kadar erkekten ayrı tuttum. Sağlıklı görünüyor, dışkı tüy canlılık vs. yerinde. Bana alışmaya başladı gibi, artık bir kaç gün odada salıcam sonra da erkeğin yanına koyucam. Onu yaparken direkman kafesin içine bırakayım mı yoksa kafes dışından birbirlerine bi ısınsınlar mı hangisi daha az stresli olur onlar için?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben yanına atmadan 2 gün birbirlerini görmelerini sağladım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bildiğim kadarıyla tüyde olmaması daha iyi yulaf b vitamini veriyormusun?

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bildiğim kadarıyla tüyde olmaması daha iyi yulaf b vitamini veriyormusun?
Evet yeminin içinde yeterince yulaf var, haftada 2 kez de b vitamini veriyorum. Dökülme bitti zaten, kafada tüpler var şuan. Onlar da normale dönünce dişiyle birleştireyim o zaman, teşekkürler tekrar.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Sağlıkla büyütün inşallah

Soner

Aktif Üye
Evet yeminin içinde yeterince yulaf var, haftada 2 kez de b vitamini veriyorum. Dökülme bitti zaten, kafada tüpler var şuan. Onlar da normale dönünce dişiyle birleştireyim o zaman, teşekkürler tekrar.
Buarada yulafı mümkün oldukca ayrı verin fazlası tekrar tüye sokar kuşunuzu bilginiz olsun

FatihB.

Tutkulu
Merhabalar, 10 gün önce dişi kuş aldım şu zamana kadar erkekten ayrı tuttum. Sağlıklı görünüyor, dışkı tüy canlılık vs. yerinde. Bana alışmaya başladı gibi, artık bir kaç gün odada salıcam sonra da erkeğin yanına koyucam. Onu yaparken direkman kafesin içine bırakayım mı yoksa kafes dışından birbirlerine bi ısınsınlar mı hangisi daha az stresli olur onlar için?
Bende yeni kuş aldım ayrı kafese koydum birbirini istiyordular yanyana aldım. Erkek ayak atıyor durmadan🤭

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bende yeni kuş aldım ayrı kafese koydum birbirini istiyordular yanyana aldım. Erkek ayak atıyor durmadan🤭
Benimkiler de birbirlerini kaşıyıp öpüyorlar sürekli. Dakika durmadılar şu ana kadar. Mutlu oldum 🥳 İnşallah yavrularını da görürüz ☺