• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

dişinin isteksizliği

umut1123

Aktif Üye
merhaba 7 gündür fln eş olan kuşlarm erkek tüye girmiş ama acayip istekli dişi henüz hazır değil gibi erkek ayak atıyor falan mamaya devam mı

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
merhaba, kuluçkanın sorunsuz olması için erkeğin tüyden çıkmasını beklemeniz iyi olur

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Mamayı verme tüyden çıksın kuşun banyo ve yulaf ver

Mert.

Eski Forumcu
KARDESİM ACELE EDİYON KENDİ HALLİNE BİRAK KARDESİM OLACAGİ VARSADA OLMUYACAK KUSLAR SANKİN ORTAMLARDA VE RAHATSİZ EDİLMEMESİ GERKUYOR ES OLMALARİ İCİN ben de senin gibiydim Nijer tohumu veriyordum hergun yumurta olsun diye zararlı olduğunu öğrenince tamamen kestim kuşların sadece vitamini yemlerini tazeledim biraktim

umut1123

Aktif Üye
KARDESİM ACELE EDİYON KENDİ HALLİNE BİRAK KARDESİM OLACAGİ VARSADA OLMUYACAK KUSLAR SANKİN ORTAMLARDA VE RAHATSİZ EDİLMEMESİ GERKUYOR ES OLMALARİ İCİN ben de senin gibiydim Nijer tohumu veriyordum hergun yumurta olsun diye zararlı olduğunu öğrenince tamamen kestim kuşların sadece vitamini yemlerini tazeledim biraktim
Kendi hallerindeler zaten odaya gereksiz kimseyi sokmuyorum bu kadar büyük tavıra gerek yoktu :)

Mert.

Eski Forumcu
Kendi hallerindeler zaten odaya gereksiz kimseyi sokmuyorum bu kadar büyük tavıra gerek yoktu :)
Pardon da ben o anlamda demedim bak şimdi benim hatagim Nijer tohumunu fazla dayadım erkek kuşum çok yiyordu karaciğer yağlanması oldu sende aynısını olmasını istemiyorum oyuzden diyorum

Üst Alt