• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişimiz öldükten sonra Çiko'nun hareketleri

mcakar

Yeni Üye
Günaydın herkese iyi hafta sonları dilerim, bilenler vardır çarşamba gecesi hastalıktan dolayı dişi kuşumuzu kaybettik maalesef. Dişi öldükten sonra son 2 gündür takip ediyorum Çiko yani erkek kuşum sürekli bu hareketi yapıp sonrada aşkımmm diye konuşmaya başlıyor. Sizce bir problem var mı ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

pashaeli

Aktif Üye
Günaydın herkese iyi hafta sonları dilerim, bilenler vardır çarşamba gecesi hastalıktan dolayı dişi kuşumuzu kaybettik maalesef. Dişi öldükten sonra son 2 gündür takip ediyorum Çiko yani erkek kuşum sürekli bu hareketi yapıp sonrada aşkımmm diye konuşmaya başlıyor. Sizce bir problem var mı ? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

benim gördüğüm kkadarıyla yaptığı hareket çiftleşme hareketi

mcakar

Yeni Üye
Çiftleşmek mi istiyor yani ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bende o şekilde yorumluyorum çiftleşme hareketi yapıyor 🙂

mcakar

Yeni Üye
Sizce yeni bir dişi almalı mıyım ? Yoksa bir süre beklemeli miyim ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bence beklemeye gerek yok. Yanina yeni bir arkadaş alabilirsiniz stres yaşıyorsa daha çabuk atlatmasina yardımcı olabilir. 🙂 Karantina süresini de unutmayalım 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Evet çiftleşme hareketi yapıyor kızışmış halde demek ki, ölen eşine benzer bir kuş almanız kabullenme süresini azaltabilir bence :) Ayrıca 10 gün karantinayı ihmal etmeyin lütfen 🙏

mcakar

Yeni Üye
Uyarılarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, bir tane dişi buldum gibi pazartesi günü alacağım sanırım. Karantina sürecini kuşları aldığım üretici kendiside söyledi, aynı şeyleri sizden de duymak beni güvende hissettirdi. Tekrardan teşekkür ederim 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Uyarılarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, bir tane dişi buldum gibi pazartesi günü alacağım sanırım. Karantina sürecini kuşları aldığım üretici kendiside söyledi, aynı şeyleri sizden de duymak beni güvende hissettirdi. Tekrardan teşekkür ederim 😊
Hayırlı olsun şimdiden :) süreci bizimle de paylaşın lütfen 🙏

Üst Alt