• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişim sizce yumurtlayacakmı mı?

Esraömer

Paylaşımcı
Daha ilk yavrusu çıkalı 4 gün olan dişimin anusunda şişlik var yeniden mi yumurtlayacak ne yapmam gerekir elime almıyorum biraz hırçın ve yavrularına zarar vermesinden korktuğum için müdahale etmiyorum.

Ekli dosyalar

Esraömer

Paylaşımcı
Maşallah öncelikle renk uyumuna bayıldım en sevdiğim renk kuşlarda. Çiftleştiklerini gördüğünüz mu
Çok teşekkür ederim hocam 🤗 Ben bu çiftimi boş depo gibi kullandığım odama koydum insan içinde pek çiftleşmeye yanaşmadılar o sebepten. Doğrusu hiç çiftleştiklerine şahit olmadım 5 yumurta yaptılar 5i de dolu ama sesleri arada çok duyuluyor yapmıştı olabilirler 🙄

Esraömer

Paylaşımcı
Kuyruğu hafif düşüyor yumurta diziyor gibi geldi ama belli olmaz kanatta düşme yok
Birşey yapmalımıyım şuan hocam yoksa doğal haline mi bırakıyım yavrular çok küçük ve 2 yumurta daha var çıkmasını beklediğimiz ondan dolayı korkuyorum şuan yeniden yumurtlamasından 🙄 kuyruk aşağıda alttan bakıldığında da şişlik var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Doğum sonrası şişkinlik olabilir.. anlattığıniz konumdaki bir dişinin tekrar yumurta yapması mucize gibi bişey olur ve çok risklidir yavrular için bu yüzden iyi takip ediniz yavrularin kursağini kontrol edin hergun 👍

Esraömer

Paylaşımcı
Doğum sonrası şişkinlik olabilir.. anlattığıniz konumdaki bir dişinin tekrar yumurta yapması mucize gibi bişey olur ve çok risklidir yavrular için bu yüzden iyi takip ediniz yavrularin kursağini kontrol edin hergun 👍
Çok teşekkür ederim hocam valla bir nebzede olsa rahatladım yavrucaklar küçücük olunca tedirgin oldum 🤦‍♀️takibimdeler sizden öğrendiklerim kadarıyla inşallah yetişicekler 🤗