• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dişi

Esraömer

Paylaşımcı
Bizim Polat ve ponçik geçen gün ben hasta olanı ısıtmak için koynuma aldığımda ilk defa elime geldiler kovmak zorunda kaldım onlara da bulaşmasın diye 😔 bugün de sultan hanım eşimin göğsündeyken onun yanına geldiler eşimin tepesinde yürüdüler 😅
Kıskandılar demekki yaaa 😂😂 bakalım bulut ne yapcak kardeşleri büyüyünce

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öten ötene ya sorma 🤣 biri otunce diğerleri de cevap veriyor ve koyu bir sohbet başlıyor 😅😅
Bizde de öyle ya ne konuşuyorlar çok merak ediyorum. Keşke dillerini anlayabilseydik. 🤣
Bazen Bulut'u odadan çıkarıyoruz, o çıktığı an önce ortalık bir sessizleşiyor sonra iki odadan birbirlerini çağırıyorlar tayfasıyla. 😂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bizde de öyle ya ne konuşuyorlar çok merak ediyorum. Keşke dillerini anlayabilseydik. 🤣
Bazen Bulut'u odadan çıkarıyoruz, o çıktığı an önce ortalık bir sessizleşiyor sonra iki odadan birbirlerini çağırıyorlar tayfasıyla. 😂
Kıyamam ya 😂 bizim ponçik ve Polat farklı yere konunca öyle çağırıyorlardı birbirlerini, yeniler gelince ikisi de kokuyu mu aldılar ne yaptılarsa sesi çıkmayan kuşlara ötmeye başladılar ama her zamankinden o kadar farklı öttüler ki anladık yani kuşları fark ettiler ona ötüyorlar zaten 10 dk sonra yavrular da cevap vermeye başladı sonra bir daha uyuyana kadar sessizliğe kavuşan olmadı çok şükür 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kıyamam ya 😂 bizim ponçik ve Polat farklı yere konunca öyle çağırıyorlardı birbirlerini, yeniler gelince ikisi de kokuyu mu aldılar ne yaptılarsa sesi çıkmayan kuşlara ötmeye başladılar ama her zamankinden o kadar farklı öttüler ki anladık yani kuşları fark ettiler ona ötüyorlar zaten 10 dk sonra yavrular da cevap vermeye başladı sonra bir daha uyuyana kadar sessizliğe kavuşan olmadı çok şükür 😂
Birbirlerini farketmişlerdir. 😂
Sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde özellikle ötüyorlar.🤭

Üst Alt