• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi ve Ekrek Kuşum

lyney

Yeni Üye
Merhaba dün iki tane kuş aldım.Birisi daha çok küçük erkek kuş diğeri ise tahminen 4-5 aylık olduğunu düşündüğüm dişi kuş.

Erkek olan pek korkmuyor parmağıma geliyor ara sira ve çok sakin fakat dişi olan çok hırçın, parmağıma asla gelmiyor kafeste her yere kaçıyor ve çok ısırıyor hiç tepki vermedim isirmalarina.

Ayırmak istemiyorum alırken sadece ikisi bi kafeste yanyanaydi.Erkek olan alışır gibi ama dişi olan için bir şey yapabilirmiyim zamanla alışır mı acaba?
IMG-20250504-WA0003.jpg

Son düzenleme:

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba dün iki tane kuş aldım.Birisi daha çok küçük erkek kuş diğeri ise tahminen 4-5 aylık olduğunu düşündüğüm dişi kuş.

Erkek olan pek korkmuyor parmağıma geliyor ara sira ve çok sakin fakat dişi olan çok hırçın, parmağıma asla gelmiyor kafeste her yere kaçıyor ve çok ısırıyor hiç tepki vermedim isirmalarina.

Ayırmak istemiyorum alırken sadece ikisi bi kafeste yanyanaydi.Erkek olan alışır gibi ama dişi olan için bir şey yapabilirmiyim zamanla alışır mı acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 85762
Zamanla oda alıscaktır erkek musunuz daha yeni yeme düşmüş disi olan daha büyük

lyney

Yeni Üye
Zamanla oda alıscaktır erkek musunuz daha yeni yeme düşmüş disi olan daha büyük
erkek olan alışmaya çok meyilli ama aldığım gibi dişi kuş kafesten bağırmaya başlıyor bu sefer erkek olan onun yanına gitmek istiyor.

dişiyi vermeyede kıyamıyorum napsam bilemedim gerçekten

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bence zamanla sizin bakım ve çabanızla alışırlar☺Önce erkeğe yoğunlaşın o size alışınca dişiyide o eğitir👍Bu şekilde mutluysalar bence böyle kalsınlar

Üst Alt