• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Dişi sultanları napcaz, Gülhaneye salsam mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre A.

Tutkulu
Teli n11 de bir satıcıdan aldım, 1000x2000 ölçülerinde ama papağana uygun gözenek aralıkları 20x10 mm çünki, profilleri yine bir hepsiburadadan heralde, aluminyum pro pahalı ama tam ölçüsünde kesip gönderdiler. Alet edavatta almak zorundaydım, tel kesme makası, şarjlı vidalama ve plstikleride var bide. Plastik tozlukları yorucuydu baya yapması.
Beğenip sorduğuna sevimdim, çok uraştım çünki. Toplamda tümü 3000 ne ptladı. Plastik diyip geçemeyin petrol türevi vs. Baya artmış fiyatlar. Ama 5000 tllik kafesten daha geniş bi kafes oldu sonuçta.
Ekli dosyayı görüntüle 31129
gayet hoş olmuş altı keşke direkt bir profil daha atıp yan taraflarını kapatıp çekmece tarzı yapsaydınız bi tık daha hoş durabilirdi. alet edavat var bende işte spiral, matkap... böyle bir şey yapmayı düşünüyorum şu sıralar 2500-3000 küsür verip küçük kafes almaktansa böyle bir şey daha mantıklı... teli bulamıyorum galvaniz teli satıcının linkini gönderebilir misiniz bana?

özgürkuş

Aktif Üye
Altına mısır granülü koymanızı öneririm. Hem daha hijyenik hem görüntü olarak hoş hem de daha uzun temizlik olmadan dayanır.
Dışkı ksımlarını kaşık kürekle almak gerekir heralde onda değilmi, öyle uzun süre bekletemeyiz onuda, kokma durumu var sonuçta

özgürkuş

Aktif Üye
gayet hoş olmuş altı keşke direkt bir profil daha atıp yan taraflarını kapatıp çekmece tarzı yapsaydınız bi tık daha hoş durabilirdi. alet edavat var bende işte spiral, matkap... böyle bir şey yapmayı düşünüyorum şu sıralar 2500-3000 küsür verip küçük kafes almaktansa böyle bir şey daha mantıklı... teli bulamıyorum galvaniz teli satıcının linkini gönderebilir misiniz bana?
Bakayım bir bi dakka,

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten,bende nacizane fikrimi yazayım. Salacağınıza burada ilan açıp ücretsiz sahiplendirin, hem aklınızda kalmaz. İstediğiniz zaman durumlarını sorarsınız sahiplendirdiğiniz kişilere. :)

Mert.

Eski Forumcu
Di buside uyum sağlıyor ön yargı egitime bagli ve karaktere

özgürkuş

Aktif Üye
N11 den mağaza adı: Ersa tel, ben aldıktan sonra fiyatı artmış ama, profillerde:Bağlantıparçası. N11 in Mağzadan aratırsan çıkar, link vermek için bende aynısını yapcam çünki.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ortalama 21-30 gün. Pahalı bir şeyde değil. 1kg ortalama 3-5 kullanım için yetiyor.
Mısır granürü için mi diyorsunuz bunu? Daha önce tecrübe edip mi yazdınız acaba? Bir hafta değiştirmesem tava kısmında küflenme gibi bir yapı oluşuyordu ben kullandığımda.21-30 gün dayanacak bir malzeme değil granür. O sürede bir sürü mikroorganizma türer tavada.

özgürkuş

Aktif Üye
Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten,bende nacizane fikrimi yazayım. Salacağınıza burada ilan açıp ücretsiz sahiplendirin, hem aklınızda kalmaz. İstediğiniz zaman durumlarını sorarsınız sahiplendirdiğiniz kişilere. :)
Satıcı olmadığını bildiğim yakınlarıma veririm ama dişileri vermekte tereddüt ediyorum, çünkü dişilere bir süre sonra insanlar bakmak istemiyor, niye anlaşılmadım acabaaa. Satıcı olmadıklarından emin olduğum yakınlarıma erkek sözü verdim zateeen. Oy Allahım.

Son düzenleme:

özgürkuş

Aktif Üye
Mısır granürü için mi diyorsunuz bunu? Daha önce tecrübe edip mi yazdınız acaba? Bir hafta değiştirmesem tava kısmında küflenme gibi bir yapı oluşuyordu ben kullandığımda.21-30 gün dayanacak bir malzeme değil granür. O sürede bir sürü mikroorganizma türer tavada.
Mantar, küf evde insanlara bile zarar verir, belli aralıklarla temizlemek en iyisi

Mert.

Eski Forumcu
Bence disideki bağ daha iyi oluyor ama bir erkek 5 kelime konuşuyorsa dişi 3 örnek veriyorum

özgürkuş

Aktif Üye
ek olarak, elektirk panolarında galvaniz üzerine birde boya yapıyorlar, galvanizin ömrüde kısa oluyormuş, bende üzerine paslanmaz astarlı boya yapcam. kuşun dışkısının geldiği yerlerde telin rengi değişti mesela.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Satıcı olmadığını bildiğim yakınlarıma veririm ama dişileri vermekte tereddüt ediyorum, çünkü dişilere bir süre sonra insanlar bakmak istemiyor, niye anlaşılmadım acabaaa. Satıcı olmadıklarından emin olduğum yakınlarıma erkek sözü verdim zateeen. Oy Allahım.
Anlaşıldınız zaten, bizde diyoruz ki buradan birilerine sahiplendirin. Zira bu forumda yer alan arkadaşların çoğu dişi olsun erkek olsun kuşlarına gözü gibi bakıyor. Dişi erkek ayrımı yapmadan onların bir can taşıdığını bilip ona göre bakan kişiler...
Sizinde içiniz rahat olur istediğiniz zaman durumlarını sorma imkanınızda olur diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...