• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi sultana eş almasak olurmu

Umut1138

Aktif Üye
Sultan papağanım dişi ve yumurtladıklarında ztn boş oluyor ama çoğu yerde eş almassanız kendine zarar verebilir diyolar dogrumu

Mert G.

Eski Forumcu
Ozaman almaya bilirsiniz . İlgilenebiliyorsanız

Umut1138

Aktif Üye
Maşallah ben disi diyorum ve rengine bayıldım sanki biri ebru calısması yapmıs üstünde öyle bir deseni var
Klasik pearl sultan 🤣 Almaya gittiğimde sadece bu vardı içeri girdim tellere yapıştı ciyak ciyak o yüzden aldım bide yavruların ayakları pürüzsüz olur diyo acaba bana yaşlı kuşmu sattılar erkek olsa çok daha sevinirdim şarkı ezberleme hayalleri suya düstü

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Klasik pearl sultan 🤣 Almaya gittiğimde sadece bu vardı içeri girdim tellere yapıştı ciyak ciyak o yüzden aldım bide yavruların ayakları pürüzsüz olur diyo acaba bana yaşlı kuşmu sattılar erkek olsa çok daha sevinirdim şarkı ezberleme hayalleri suya düstü
Yaşlı değil ayakları kurumuş iki haftada bir kez tatlı badem yağı sürün 🌸

Mert G.

Eski Forumcu
Desenleri baya hoşuma gitti acıkcası. Sız onu secmemisiniz. O sizi secmis