• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi sultan papağanı garip hareketi

Demir E.

Müdavim
Arkadaşlar dişi sultan papağanım tellere ve, kafesteki salıncağın ipine kafasını kaşıttırıyor🤔

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ya tüydedir yada haşere vardır kuşun videosunu ekler misiniz

Demir E.

Müdavim
Daha yeni aldım kafeste 2 tane tüy var evet
Ve dışkı bozuk
Sevda çiftim ise, ben yuva için şerit şerit kağıt kesmiştim onlarla yuva hazırlamışlar fakat ikiside tüylerini yoluyor(hiç görmedim. Ama yuvada küçük küçük var. Palmiye yaprağı bulamadım. Mısır koçanı aldım ona ellemediler bile1000029052.jpg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ve dışkı bozuk
Sevda çiftim ise, ben yuva için şerit şerit kağıt kesmiştim onlarla yuva hazırlamışlar fakat ikiside tüylerini yoluyor(hiç görmedim. Ama yuvada küçük küçük var. Palmiye yaprağı bulamadım. Mısır koçanı aldım ona ellemediler bileEkli dosyayı görüntüle 84157
Sevdalar tüy yolar yuva içine atmak için
Bu dışkı kalamar kemiği yada gaga taşı çok tükettikleri zaman olur çok mu yiyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayir hocam tuketmedi hiç, sarı beyaz dışkılıyor😓ıstah yerinde halsizde değil
pankreas sıkıntılarından beyaz dışkı görülür, pankreas yorulduğu, enzimleme yapmadığında, karaciğer büyümesi ve sindirim sıkıntısında, mineral eksikliğinde ortaya çıkabilir önceliğiniz beslenme değişikliği olacak, yeşil sebze ağırlıklı ve diyet yem ile devam edeceksiniz, değişim olmazsa maden suyu içecek oda olmadı ilaç tedavisi yapılacak

Demir E.

Müdavim
pankreas sıkıntılarından beyaz dışkı görülür, pankreas yorulduğu, enzimleme yapmadığında, karaciğer büyümesi ve sindirim sıkıntısında, mineral eksikliğinde ortaya çıkabilir önceliğiniz beslenme değişikliği olacak, yeşil sebze ağırlıklı ve diyet yem ile devam edeceksiniz, değişim olmazsa maden suyu içecek oda olmadı ilaç tedavisi yapılacak
Tamamdır hocam eve geçince hemen yesil sebze vereceğim. Bir insan para kazanmak için neden kuşlara güzel bakmaz, hasta satar ya😓🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz beypazarı maden suyunun ağzını 24 saat açık bırakın gazı kaçsın, sonra suluğun yarısına maden suyundan yarısına da pet şişe içme suyundan verin içsin 🙏🌸

Demir E.

Müdavim
Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim burdan yazıyorum. Sultan papağanım duman tünekte durmuyor. Yemligin üstünde hep. Tünekleri ağaç tünek olarak değiştirmiştim dişi kuş üstünde duruyor ama duman hep yemlikte acaba tüneğimi beğenmedi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim burdan yazıyorum. Sultan papağanım duman tünekte durmuyor. Yemligin üstünde hep. Tünekleri ağaç tünek olarak değiştirmiştim dişi kuş üstünde duruyor ama duman hep yemlikte acaba tüneğimi beğenmedi
Merhaba yadırgamış, yemliği kaldırın tünekte dursun hemen alışır😊

Üst Alt