• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Dişi sultan papağanı dışkı

tugcenrgn

Aktif Üye
Merhabalar, dişi sultanım ara ara kabız oluyor ve sonrasında toplu bir şekilde böyle korkunç bir dışkı yapıyor. Kendimce, yumurtlayacaksa ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ama yorumunuzu almak istedim. Hal ve hareketlerinde, iştahında hiçbir değişim yok çok şükür.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, dişi sultanım ara ara kabız oluyor ve sonrasında toplu bir şekilde böyle korkunç bir dışkı yapıyor. Kendimce, yumurtlayacaksa ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum ama yorumunuzu almak istedim. Hal ve hareketlerinde, iştahında hiçbir değişim yok çok şükür.
Merhaba 😊
Oyy maşallah SüphanAllah 🤲
Kızgın bir hanımefendi
Herşey normal yumurta olasılığı yüksek ve dışkılar bu yönde kendini gösteriyor😊🤲

tugcenrgn

Aktif Üye
Merhaba 😊
Oyy maşallah SüphanAllah 🤲
Kızgın bir hanımefendi
Herşey normal yumurta olasılığı yüksek ve dışkılar bu yönde kendini gösteriyor😊🤲
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. bu süreçte dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Kalsiyum alması gerek diye duymuştum Kalamar kemiğini kemiriyor. haftada bir ya da iki kez haşlanmış yumurta veriyorum. Probiyotik gerwit ve bt amin düzenli kullandığımız takviyeler zaten. Arada muz şeftali elma gibi meyvelerden de yemesini sağlıyorum. Yeşilliğe alıştıramadım bir tek. Başka önereceğiniz bir şey olur mu 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. bu süreçte dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Kalsiyum alması gerek diye duymuştum Kalamar kemiğini kemiriyor. haftada bir ya da iki kez haşlanmış yumurta veriyorum. Probiyotik gerwit ve bt amin düzenli kullandığımız takviyeler zaten. Arada muz şeftali elma gibi meyvelerden de yemesini sağlıyorum. Yeşilliğe alıştıramadım bir tek. Başka önereceğiniz bir şey olur mu 😊
Herşeyi düşünmüş uygulamışsınız emeğinize yüreğinize sağlık 🤲😊
Brokoli kırmızı kapia biberi dereotunu çok severler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Dereotu ve brokoliyi hiç denememiştim. Brokoliyi çiğ mi haşlanmış mı vermem gerekiyor acaba?
Rica ederim 😊ben çiğ veriyorum sirkeli suda bekletip duruluyorum kurulayıp kafese asıyorum😊

Üst Alt