• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Dişi sultan 8 aylık hergün eslesiyor

mertozen

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar dişi sultan papağanı 8 aylık ancak her gün eşleşiyor yuvalık takmak sıkıntı olur mu bu durumu yaşayan var mı erken yaşta yuvalık takan var mı videoyu ekliyorum

Son düzenleme:

Albay Hüseyin

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar dişi sultan papağanı 8 aylık ancak her gün eşleşiyor yuvalık takmak sıkıntı olur mu bu durumu yaşayan var mı erken yaşta yuvalık takan var mı videoyu ekliyorum

Döllenme olursa zaten yumurtlayacak yer arar bulamazsa daha fazla stres yapar. Kuşa göre değişir çiftleşmesi zararlı olur mu bu yaşta ama daha küçük Doğan yavrulara tam bakamayabilir tecrübesizlikten. Yavru istemiyorsaniz birbirini gören yere ayırabilirsiniz iki ayrı kafes şeklinde

mertozen

Yeni Üye
Üstündeki takıma kaydirsam yaptığı yumurtaları yumurta sıkışması Yaşar mi korkum o

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sekiz aylık Sultan papağanı için henüz erken diye biliyorum. Yuvalık olursa yumurtlamayı tetikler. Yuvalığı çıkartın. Diğer detaylar zaten yazılmış.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Merhaba dişi kızgın, erkek yetişkin, üremek için eşleşiyor, dişi çok genç erkek tecrübeli ise yavruyu besler sıkıntı olmaz
Yetişkin bir erkeğin yanında eşleşmemesi imkansız yanlış yapmışsınız, aynı aylık olsalardı çifleşme olmazdı
Yumurta sıkışması, yavru terki, bebeği tepeleyerek (ezerek) öldürme😔hepsini gördüm
İnşAllah bunları yaşamaz, illaki ilk çifleşmeden 15 gün sonra yumurtlayacaktır, yuvalık takın sürekli gözlemleyin

mertozen

Yeni Üye
Merhaba dişi kızgın, erkek yetişkin, üremek için eşleşiyor, dişi çok genç erkek tecrübeli ise yavruyu besler sıkıntı olmaz
Yetişkin bir erkeğin yanında eşleşmemesi imkansız yanlış yapmışsınız, aynı aylık olsalardı çifleşme olmazdı
Yumurta sıkışması, yavru terki, bebeği tepeleyerek (ezerek) öldürme😔hepsini gördüm
İnşAllah bunları yaşamaz, illaki ilk çifleşmeden 15 gün sonra yumurtlayacaktır, yuvalık takın sürekli gözlemleyin
Teşekkür ederim

Üst Alt