• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Muhabbetin Kursağı Şiş

Layzy9

Aktif Üye
@Tuğrul Bey Söylediğiniz gibi yaptım. Şişlik boyutunda pek değişiklik olmadı gibi duruyor ama birkaç kez ağzından su çıkardı. İki kez de poposundan yoğun sıvı çıktı ve dışkı yoktu sadece sıvı.

Layzy9

Aktif Üye
Derece ile ölçtüm, 37.2°C çıktı. Tüylerinde kabarma yok. Ayaklarının sıcaklığı da normal. Diğer kuşları da kontrol ettim hepsi aynı. Herhangi bir halsizliği de yok. Hatta erkeğini ayırmıştım hastalık bulaşabilir diye. Ayırdığım için sürekli carlar gibi bir ses çıkartıyor, sağa sola gidip duruyor. Kursağındaki baloncuklar da kaybolmuş ve şişlik birazda olsa inmiş öyle ki yemleri tekrar görebiliyorum. Sadece kursağının o kısmı hafif siyah.

Bu arada video çekemedim, telefonu yaklaştırınca kaçıyor. Bugün epey uğraştığım için de hafif korkuyor. Elime aldığımda aralıksız ötüp debeleniyor. Bu yüzden hayvanı fazla korkutup zorlamak istemedim. @Şehmus BAKIR

Layzy9

Aktif Üye
@Tuğrul Bey Tekrar merhaba. Muhabbet kuşumun kursağındaki şişlik inmişti ama bugün tekrar şişti ama önceki gibi siyahlık yok. Elimle tekrar hafifçe ovaladım ve ağzından iki kez sıcak beyaz sıvı aktı. Ben de sormak istedim. Kursak sütü gibi bir şey olabilir mi? Benim içi çok fazla yumurta yapıyordu yakın zamana kadar.