• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Dişi muhabbet yaş

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bence 195 günlük 😜

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kral kuşu salıyorum iki gündür uçuyor ya duvara ya koltuğa çarpıyor tüyleri falan düzgün neden olur aceba sert de çarpıyor çat pat ses geliyor
Kuş yavru ve ortama yeni yeni alışıyor. Ortamı tanımadığı için bu durum olur. Biraz daha zaman verin derim 👍

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sanki uçuşunda sıkıntı varmış gibi ama yerde uçuyor tülün yukarılarına bile gitmedi hiç inşallah bişeyi yoktur
Dışkısı nasıl ? Temiz beyaz peçete üzerinde yeni yaptığı dışkı resmini atabilir misiniz?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Işıktan mi yoksa gerçekten böyle siyah mı dışkılıyor?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sorun nedir peki bir de hangi probiyotiği önerirsiniz
Entrobac öneririm. Mamaist.com adresinden temin edebilirsiniz. Dışkı için probiyotik iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir. Ben renk değişimi için tavsiye ettim çok bir problem yok dışkıda merak etmeyin. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar katabilirsiniz. Ben ortama alışamadığını düşünüyorum. Ve multivitamin önerisi olarak gervit w, b vitamini önerisi için de BT amin Forte öneririm. Yine mamaist.com adresinden alabilirsiniz. Şehmus bey gönderiyor güvenilir yer 👍

Muhabbetkuşu11

Yeni Üye
Entrobac öneririm. Mamaist.com adresinden temin edebilirsiniz. Dışkı için probiyotik iyi gelir, bağışıklık sistemini güçlendirir. Ben renk değişimi için tavsiye ettim çok bir problem yok dışkıda merak etmeyin. Yarım suluğa mercimek tanesi kadar katabilirsiniz. Ben ortama alışamadığını düşünüyorum. Ve multivitamin önerisi olarak gervit w, b vitamini önerisi için de BT amin Forte öneririm. Yine mamaist.com adresinden alabilirsiniz. Şehmus bey gönderiyor güvenilir yer 👍
Tamamdır teşekkürler bir de kuş put gibi duruyor erkek kuşum gelip başında şarkılar falan söylüyor bu öyle havaya bakıyor

Üst Alt