• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Dişi muhabbet kuşunda 3 gündür olan dışkı sorunu

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuru kekik var. Onunla kaynatsak olur mu?
Olur. Suyu kaynatın 2 dakika bekleyip kekiği ekleyin.

mortemeyn

Aktif Üye
Heiltropfen Zeolite Powder, 0.55 lb - 250 g, ULTRA FINE less-than 2 um, Clinoptilolite: 95%, 3x activated, Natural Mineral Dust.: Buy Online at Best Price in UAE - Amazon.ae
Zeolit olarak bu olur mu acaba?

mortemeyn

Aktif Üye
Yapılabilecek başka bir şey var mı? Çok korkuyorum ani ölümden. Ona ihtiyacımız var :cry:

mortemeyn

Aktif Üye
Zeolit arıyorum her yere soruyorum. Kafes 2 kuş var bulaşır mı?

mortemeyn

Aktif Üye
Zeolite Powder 0 55 Pound 250 G Ultra Fine Less | Desertcart UAE

Bu olur mu? Ayın 17 sinde gelecek. O zamana kadar dayanır mı? Çok korkuyorum. İyileşme göstermez mi hiç zeolite olmadan?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dubai konumunuz doğru değil mi? Nad Al Sheba Veteriner kliniği oldukça önerildiğini okudum, oraya götürme şansınız var mı?

mortemeyn

Aktif Üye
Intervet Veterinary Clinic L.L.C buranın da kuş hizmeti verdiği yazıyor.
https://amzn.eu/d/fTIFtLS
Bu olur mu sizce? Açıklamada şöyle yazıyor.

• %100 doğal ve katkısız.
  • Clinoptilolite oranı %95, bu çok yüksek ve etkili.
  • Ultrafine (<2 µm): Bu, vücut tarafından emilimi ve toksin bağlama kapasitesini artırır.
  • 3X tribo-mekanik aktivasyon: Zeolitin bağlayıcı kapasitesi yükseltilmiş, yani daha etkili toksin emici.
  • Metal içermiyor: Mikronizasyon seramik bilyelerle yapılmış, bu da ağır metal bulaşı riskini ortadan kaldırıyor.
  • HACCP ve ISO 22000 sertifikalı: Gıda güvenliği standartlarına uygun üretilmiş.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
https://amzn.eu/d/fTIFtLS
Bu olur mu sizce? Açıklamada şöyle yazıyor.

• %100 doğal ve katkısız.
  • Clinoptilolite oranı %95, bu çok yüksek ve etkili.
  • Ultrafine (<2 µm): Bu, vücut tarafından emilimi ve toksin bağlama kapasitesini artırır.
  • 3X tribo-mekanik aktivasyon: Zeolitin bağlayıcı kapasitesi yükseltilmiş, yani daha etkili toksin emici.
  • Metal içermiyor: Mikronizasyon seramik bilyelerle yapılmış, bu da ağır metal bulaşı riskini ortadan kaldırıyor.
  • HACCP ve ISO 22000 sertifikalı: Gıda güvenliği standartlarına uygun üretilmiş.
Veterinerden alınmadığı sürece bunun garantisini ben veremem üzgünüm. Türkiye'den alıp size gönderecek birisi var mı peki?

mortemeyn

Aktif Üye
Veterinerden alınmadığı sürece bunun garantisini ben veremem üzgünüm. Türkiye'den alıp size gönderecek birisi var mı peki?
Yok keşke olsa olsa da kargolarda çok geç geliyor yada aşırı pahalı fiyatlar istiyorlar. Bu attığımı alacağım galiba saf hammadde direkt olarak.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yok keşke olsa olsa da kargolarda çok geç geliyor yada aşırı pahalı fiyatlar istiyorlar. Bu attığımı alacağım galiba saf hammadde direkt olarak.
İnternette istanbul dubai arasını iki gün gösteriyor oysaki, doğru değil sanırım. Zeolit konusunda da siz bilirsiniz, umarım şifa görür. Attığım ikinci veteriner de öneriliyordu bilginize.

mortemeyn

Aktif Üye
İnternette istanbul dubai arasını iki gün gösteriyor oysaki, doğru değil sanırım. Zeolit konusunda da siz bilirsiniz, umarım şifa görür. Attığım ikinci veteriner de öneriliyordu bilginize.
O veterinede yazdım cevap bekliyorum yarın pazartesi açık olur her yer tekrar yazarım. Bayram olduğu için bazı yerler kapalı yada veteriner yok.

mortemeyn

Aktif Üye
Veterinere götüreceğim zaten de fiyat sordum muayene ve diğer testler ile 1000AED yaklaşık 11000TL civarı bulabilir. Fiyat Türkiyedeki veterinerlere göre pahalı. Ek olarak buraya yeni geldim ve ilaçlara çok hakim değilim yanlış bir tedavi uygularlar ise farkında olamam. O yüzden evde kendim müdahale etmek daha güvenli gibi hissettirdi. Yarın akşama kadar gözlemleyeceğim eğer bir iyileşme olmaz ise götüreceğim.

Güncel Durumu: Şuan sabahki gibi yatmıyor elle yem yedirdik. Şu anda daha az uyuyor. Tüy düzeltiyor, salıncakta sallanıyor. Suyu bol içiyor. Parmağımı yaklaştırınca daha tepkili sabahkine göre. Kakası aynı. Az önce sıvı yaptı ardından 1-2 dakika sonra biraz cıvık ve yeşil gibi yaptı. Zeolit içinde full doğal içerikli sadece o attığım var. Gıda testlerinden de geçmiş. Onu alacağım. Cuma günü gelecek. Türkiye'deki kullanılanlarla içerikleri neredeyse birebir.

Üst Alt