• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Dişi muhabbet kuşumun poposunda şişlik

Mehdi123

Yeni Üye
Merhaba, kuşum 4.5 yaşında eşi vardı ve yumurtladı 2 yaşındayken sonrasında ise 3.5 yaşındayken yumurta sıkışması yaşadı ancak kurtuldu yumurta çıktı kendiliğinden sonrasında poposunda bir şişlik kaldı Kasım ayından beridir poposunda şişlik vardı şişlik kendi kendine büyüyüp küçülüyordu ancak dün bir anda bu zamana kadar ulaştığı en büyük boyutuna ulaştı dışkı yapabiliyor yemek yiyor su içiyor keyfi de yerinde ancak poposundaki şişlik çok büyüdü, şişliğe bastırınca tık tık diye ses geliyor sanki içinde baloncuk varmış gibi hava dolu balon gibi poposu şuan, suyuna sindirim düzenleyici vitamin damlatıyorum gün aşırı. Poposunun fotoğraflarını da ekliyorum. Napmalıyım neye benziyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Acilen Kanatli Uzmanı Görmeli. Röntgen Cektirmelisiniz. Tümör de Olabilir. Yağ Bezeside. Veya Karaciğerden Kaynaklı Bir Sorunuda.

Mehdi123

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Acilen Kanatli Uzmanı Görmeli. Röntgen Cektirmelisiniz. Tümör de Olabilir. Yağ Bezeside. Veya Karaciğerden Kaynaklı Bir Sorunuda.
Çok teşekkür ederim. Bu üçünün farkını veterinere gitmeden anlamam için belirti farkları var mı acaba?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Lipom yağ bezesi ama bazen kötü huylu oluyor bu da tümör demek ancak sizin çok büyük bir kitle bu nedenle mutlaka kanatlı uzmanı görmeli 🌸

Üst Alt