Merhaba, kuşum 4.5 yaşında eşi vardı ve yumurtladı 2 yaşındayken sonrasında ise 3.5 yaşındayken yumurta sıkışması yaşadı ancak kurtuldu yumurta çıktı kendiliğinden sonrasında poposunda bir şişlik kaldı Kasım ayından beridir poposunda şişlik vardı şişlik kendi kendine büyüyüp küçülüyordu ancak dün bir anda bu zamana kadar ulaştığı en büyük boyutuna ulaştı dışkı yapabiliyor yemek yiyor su içiyor keyfi de yerinde ancak poposundaki şişlik çok büyüdü, şişliğe bastırınca tık tık diye ses geliyor sanki içinde baloncuk varmış gibi hava dolu balon gibi poposu şuan, suyuna sindirim düzenleyici vitamin damlatıyorum gün aşırı. Poposunun fotoğraflarını da ekliyorum. Napmalıyım neye benziyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com

9gwcrs0.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 828×854 piksel, JPEG formatındadır — 9gwcrs0 . jpeg

g8skldl.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 828×1002 piksel, JPEG formatındadır — g8skldl . jpeg

3yyrj8v.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 828×954 piksel, JPEG formatındadır — 3yyrj8v . jpeg