• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi muhabbet kuşumda karaciğer büyümesi

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Peki ne gibi bir etki oldu kötüye gitmesiyle alakalı ne olduğunda anladınız
Kardeşim Hekim Benim. Bebeklerde Bile 4/1 Oranında Kullanılıyor Dedi. Veteriner Bize 1 Ölçek Dedi.2 Gün Kullandım. Kalp Ritmi Değişti. İlaç Sonrasi Çene Titremesi Gibi Yan Etkileri Oluştu. Ben Vermedim. Kestim İlacı. Dikkatli Kullanin diye Söyledim. Sonuçta Can Hepsi. Tekrar Geçmiş Olsun

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Kardeşim Hekim Benim. Bebeklerde Bile 4/1 Oranında Kullanılıyor Dedi. Veteriner Bize 1 Ölçek Dedi.2 Gün Kullandım. Kalp Ritmi Değişti. İlaç Sonrasi Çene Titremesi Gibi Yan Etkileri Oluştu. Ben Vermedim. Kestim İlacı. Dikkatli Kullanin diye Söyledim. Sonuçta Can Hepsi. Tekrar Geçmiş Olsun
Günde 1 kere 1 ölçek mi yoksa 2 kere mi demişti bana yarım ölçek sabah akşam şeklinde söyledi

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Bana 1 Ölçek Gunde 1 Kere15 Dakika Tasima Çantasında Alacak Demişti Veteriner. Takip Edin Kotuleşirse Hemen Sonlandirin.

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Şuanda iyi sürekli yanımda duruyor. Kullanmadan önce gözünü bile açamıyordu kafesin tabanındaydı. Şimdi tünekte kendini temizlemeye çalışıyor. Biraz canlandı ama hala iyi sayılmaz. Bana günde 2 defa dedi ama bir defa vermeyi düşünüyorum. Akşama kadar bekleyeceğim duruma göre karar vereceğim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şuanda iyi sürekli yanımda duruyor. Kullanmadan önce gözünü bile açamıyordu kafesin tabanındaydı. Şimdi tünekte kendini temizlemeye çalışıyor. Biraz canlandı ama hala iyi sayılmaz. Bana günde 2 defa dedi ama bir defa vermeyi düşünüyorum. Akşama kadar bekleyeceğim duruma göre karar vereceğim
Gelişmelerden haber verirseniz sevinirim, çok geçmiş olsun 🙂

Fıstıkboncuk

Yeni Üye
Gelişmelerden haber verirseniz sevinirim, çok geçmiş olsun 🙂
Yem yemeye başladı ama uzun süre yemeye çalıştığında tıkanıyor nefes alamıyor. O yüzden hep aralıklarla yiyor. Dikkatimi çeken şey bazen uyurken kafası sağ tarafa doğru yavaşça düşer gibi oluyor sonra toparlıyor. O neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem yemeye başladı ama uzun süre yemeye çalıştığında tıkanıyor nefes alamıyor. O yüzden hep aralıklarla yiyor. Dikkatimi çeken şey bazen uyurken kafası sağ tarafa doğru yavaşça düşer gibi oluyor sonra toparlıyor. O neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı
Halsizlikten, solunum probleminden olabilir

Üst Alt