• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Dişi muhabbet kusu

52emirhan

Yeni Üye
Merhabalar benim 4 5.yil önce aldığım bir albino muhabbet erkek vardı kuş neredeyse hiç büyümedi tamam yaş olarak yetişkin oldu ama boyut olarak normalin az altında. Yıllardır tek yaşıyordu ama evcil de değil pek ilgilenemiyorum . Geçen gün yanına bir kuş aldım disi .ama anlasamiyorlar pek normalde erkek dişiye kur yapıyor ama pek bişey yok ciftlesmeleri için ne yapmam gerek ( disi yetişkin )

52emirhan

Yeni Üye
Merhabalar benim 4 5.yil önce aldığım bir albino muhabbet erkek vardı kuş neredeyse hiç büyümedi tamam yaş olarak yetişkin oldu ama boyut olarak normalin az altında. Yıllardır tek yaşıyordu ama evcil de değil pek ilgilenemiyorum . Geçen gün yanına bir kuş aldım disi .ama anlasamiyorlar pek normalde erkek dişiye kur yapıyor ama pek bişey yok ciftlesmeleri için ne yapmam gerek ( disi yetişkin )

Ekli dosyalar

52emirhan

Yeni Üye
Fotoğraflar bunlar petshop ve veterinerde cinsiyetlerini onayaldı

Ekli dosyalar

52emirhan

Yeni Üye
Yeşil kuşunuz da supe yok dişi
Ama erkek olan Beyaz kuş albino değil ve bence özel bir kuş
Eş almak ne kadar sağlıklı bilemiyorum bilgili arkadaşlar yorum yaparlar durum la ilgili
Bende ilk beyaz vardı hem petshop hemde hasta olduğunda goturdugum veteriner erkek olduğunu söylediğinden dişi kuş aldim

52emirhan

Yeni Üye
Başlık aşağılara düşmüş yukarı çıksın diye yazdım .

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çiftleşme durumları bir kaç günde olacağı gibi aylarida bulabilir veya eşler anlasamayabilir. Nasip kısmet ama bu kadar zamn yetersiz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yumurta maması e vitamini az şekilde Nijer tohumu vererek durumu hizlandirabilirsin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben mümkünse video görebilir miyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Streamble com

52emirhan

Yeni Üye
Suan akşam oldugu için uyuyolar yaklaşınca sinirleniyolar 😂.ben sabah keyifleri yerindeyken atayım en iyisi. Yeşil olanı yeni aldigim için şuan korkuyor benden elime aldaigimda kanatacak derecede isiriyor. Bagriyor. Beyaz olan kafasini ileri geri yukarı assagi yapıp yanasmaya calisiyo ama o pek izin vermiyo. Beyaz olan ele geliyodu ama diğeri geldikten sonra gelememeye başladı.yemek yerken sürekli oynamaya calisiyo sanırım saldırıyo desem saldirmaya benzemiyor.kafes dışına çıktıklarında sürekli yanyana geziyolar ama kafes içinde biraz daha farkli

Üst Alt