• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Disi Muhabbet Kusu Sislik

Lalenaz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Odem
Hastalık Belirti Tarihi
2 Nis 2024
Kullanılan İlaç
Yok
8 yasindaki disi muhabbet kusumun karin bolgesinde sislik bulunmakta. Veterinere goturdum rontgen ve ultrason cekildi. Odem oldugunu soyledi veteriner. Tedavi icin bir sey oneremedi. Ne yapmaliyim? Kafes ve Karin bolgesi fotolarini ekledim. Desteginiz icin tesekkurler.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ödemden ziyade yağlanma ihtimali daha kuvvetli duruyor. Şişlik yumuşak mı sert mi. Ve yavrunuz kaç gram.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun veteriner mi tarttı? 25 gram olduğuna emin misiniz? Resim aldatıcı görünüyor o zaman. Eğer öyleyse kritik durumda. @Demet bükay hanıma katılıyorum acil bir kanatlı uzmanına gösterin.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Geçmiş olsun veteriner mi tarttı? 25 gram olduğuna emin misiniz? Resim aldatıcı görünüyor o zaman. Eğer öyleyse kritik durumda. @Demet bükay hanıma katılıyorum acil bir kanatlı uzmanına gösterin.
Mustafa'ya katılıyorum yanlış tartılmış olabilir popo da lipom varsa sadece o 15 gr gelebilir. Bence iyi bir kontrolden geçmesi uygun olur. İstanbuldaysanız bana ulaşın yardımcı olurum

Üst Alt