• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Muhabbet Kuşu Garip Sesler ve Kuyruk Hareketi

Rudjack

Yeni Üye
Merhabalar, dişi bir muhabbet kuşum var. Bir süredir videosunu da eklediğim şekilde vikvik ses çıkarıyor. Uçarken de aynı şekilde hatta ses oldukça artıyor. Kakası şu şekilde, ne yapmak gerekir? Annemler 2-3 aydır böyle olduğunu söylediler ancak arada duran bu ses artık çok artmış. Sürekli böyle yapıyormuş. Yem yemesinde, su içmesinde bir sıkıntı yok. Ne yapmak lazım yardımcı olabilecek olan var mı?

Video: IMG_0273

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoş geldiniz
Kuşun bir ağrısı var bunun iki sebebi var ya yumurtayı çıkaramıyor yada böbrek veya karaciğer ağrısı ona müdahale gerekiyor evde sizin yapacağınız bişey yok Kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

Rudjack

Yeni Üye
Merhaba hoş geldiniz
Kuşun bir ağrısı var bunun iki sebebi var ya yumurtayı çıkaramıyor yada böbrek veya karaciğer ağrısı ona müdahale gerekiyor evde sizin yapacağınız bişey yok Kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?
Merhaba teşekkür ederim öncelikle cevap için. Eskişehir'de ikamet ediyorum.

Rkyklkvn

Yeni Üye
Merhaba. Rica etsem kuşunuzun videosunu yükleyebilir misiniz? Aynı sorunları şuan ben yaşıyorum. Yaklaşık 3 aydır uçarken çok Farklı sesler çıkarıyordu kuşum annemler bakıyor ben başka şehirde ikamet ediyorum ama anlamadım ciddiye almamıştım sesinin öyle olmasını arada gidebiliyordum, 1 Nisanda rahatsızlandığı fartkettim üst solunum yolu suan ciğere inmiş zatürre dedi . Rize’de kanatlı uzmanı olmadıgı için çalıştığım şehre getirdim 5 gün önce, röntgen çekildi

Üst Alt