• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Disi mi erkek mi

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Hoşgeldiniz, belirttiğiniz kuş dişi içiniz rahat olsun.

Selezer

Yeni Üye
Az once aldigim yere tekrar goturdum %90 erkek dedi ufakken vermiştik gagasi beyazdi simdi mavilesmis dedi

Insallah disidir kay aydir bizde yavrucak

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Burun deliklerinin etrafı beyaz diğer kısımlara hafıf mavilik yayılmış. Erkek Kuşların cereleri yetişkin iken yanındaki kuşunuz şeklinde olur(bazı resesif mutasyonlar hariç)
Zaten belli olacaktır. Erkek Kuşlar Dişi kuşa göre daha hareketli aktif durumdadırlar.

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Öncelikle bu Aileye hoşgeldiniz....

Ahmet kardeşimin dediği gibi kuşunuz dişidir.Sağlıklı genç ve mutasyona göre değişebilen koşullar var ama hafif mavilikler olabilir.
Önemli olan burun deliklerin çevreleridir.klasik mavi olan kuş dişi kesinlikle......

Selezer

Yeni Üye
Ronay' Alıntı:
Öncelikle bu Aileye hoşgeldiniz....

Ahmet kardeşimin dediği gibi kuşunuz dişidir.Sağlıklı genç ve mutasyona göre değişebilen koşullar var ama hafif mavilikler olabilir.
Önemli olan burun deliklerin çevreleridir.klasik mavi olan kuş dişi kesinlikle......
Hosbulduk tesekkurler cok sevindim alismisti geri versem.uzulurdum cok

Selezer

Yeni Üye
Bu da diger eslerimiz bıdışla pamuş
Havuc yedikten sonra 😀😀

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Maşallah , çok tatlılar ama eşleşme zamanı uçurmayın yine de  :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hosgeldiniz gerekli cevaplar verilmis masallah cok saglikli gorunuyorlar.kafes duzenleri cok kalabalik gibi gordum isterseniz kafeslerin fotosunu gonderin bu konuda da yorumlar yapalim :)

Selezer

Yeni Üye
Şehmus BAKIR' Alıntı:
Hosgeldiniz gerekli cevaplar verilmis masallah cok saglikli gorunuyorlar.kafes duzenleri cok kalabalik gibi gordum isterseniz kafeslerin fotosunu gonderin bu konuda da yorumlar yapalim :)
aksama insallah

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Öncelikle yavru almak amacınız var mı bu önemli eğer var ise kafeste ki oyuncakları çıkarmanız ve kafeleri birbirinden uzakta tutmanız daha iyi olucaktır. Bu şekilde aliyle ve yavrusuyla daha ilgili olucaktır.
Ama gayet özenle baktığınız belli  :)

Selezer

Yeni Üye
Yeterince kalabalıklar bebek gelirse sans
Yoksa ozel uygulamamiz yok 😁😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bende ronay kardesime katiliyorum.istege gore kafesinizi duzenleyebilirsiniz yada sadece arkadas olsunlar oyun oynayip kendi halinde takilsinlar uremeselerde sorun yok diyorsaniz o sizin seciminizdir.oyun parkurlari var internetten temin edebilirsiniz iyi forumlar dilerim :)

Üst Alt