• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Dişi mi erkek mi

Gülbahar şeker

Yeni Üye
Merhabalar kızlarımın isteği üzerine bugun 4. Canımızı aldik beyaz albino denildi istedikleri kuşa gözleri kirmizi erkek 35 günlük denildi ama sizce doğrumu bide diğer kusumla aynı kafese koymadim 4ayri kafeslerdeler

Ekli dosyalar

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba,maşallah çok güzel bir kuş.10 gün kadar ayrı tutun diğer kuşlarınızdan.Bir de lütfen kafesinizi değiştirin,bu kafesler kuşların yön algısına zarar veriyor.

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Dişi sanırım o kuş. dişilerin burun delikleri etrafı beyaz oluyor.

Gülbahar şeker

Yeni Üye
Merhaba,maşallah çok güzel bir kuş.10 gün kadar ayrı tutun diğer kuşlarınızdan.Bir de lütfen kafesinizi değiştirin,bu kafesler kuşların yön algısına zarar veriyor.
Bu elimdeki yedek kafes muhabbet kusum icin buyuk kafes almdim ama yeni geldigi icin yan yana koyamadim bu kafese geciricem

Ekli dosyalar

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Bu elimdeki yedek kafes muhabbet kusum icin buyuk kafes almdim ama yeni geldigi icin yan yana koyamadim bu kafese geciricem
10 gün sonunda muhabbet kuşlarınız kendi içlerinde iyi anlaşıyorlarsa 60 veya 70 uzunluğunda büyük kafeslere de alabilirsiniz,hem beraber olurlar hem de sizin açınızdan bütün bir kafes olur🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar kızlarımın isteği üzerine bugun 4. Canımızı aldik beyaz albino denildi istedikleri kuşa gözleri kirmizi erkek 35 günlük denildi ama sizce doğrumu bide diğer kusumla aynı kafese koymadim 4ayri kafeslerdeler
Merhaba çok güzel bir dişi😊🤲

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba, çok güzel bir dişi maşallah 🤍

Gülbahar şeker

Yeni Üye
Bugün yem aldim her zaman kullandığım kalmadi diye yenlerin içinde en iyisi bu diyerek verdiler ama sizce bu yem iyimi normaldr pempe paket Quik budgıes kullaniyordum

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Bu da olur kullanabilirsiniz tabi ama bir dahakine aynı markanın pembe şeritli paketini tavsiye ederim içinde renkli ekmekler olmuyor. Size önerilen yemin Budgies yazan kısımın sol kenarında ki şerit yeşil ya o renk pembe olacak :)

Üst Alt