mavisim20207
Yeni Üye
yaklaşık 7 yaşındaki dişi muhabbet kuşum bir süre önce ishal oldu, popo tüyleri azaldı ve kakasını yaparken popo kısmı şiştiği için veterinere gittik. veteriner antibiyotik ve probiyotik verdi, tüy azalmasının nedenini ishalden dolayı kuşun yolmuş olabileceğini söyledi. 5 gün boyunca antibiyotik kullandım probiyotiği mamasına katarak verdim. ishali geçmişti ve iyiydi fakat birkaç gündür yine popo şişmesi olmaya başladı. aslında durumu iyi hasta gibi değil uçuyor arada yanımıza geliyor ama bazen kaka yapacakmış gibi hareket edip poposunu şişiriyor ve orası misket gibi şişiyor. yumurta olabileceğini düşündüm, eşi yok ve kızgınlıktan çıkalı biraz olmuştu o yüzden çok ihtimal veremedim. ayrıca kuşum daha önce hiç yumurtlamadı, bu durumda ne yapılır bilmiyorum. ayrıca kakasını yapmaya çalışırken (poposu şişerken) kısık sesli ötüyor aynı cıvıldama gibi. dışkısını yapıyor ama kıvamı hafif sulu, arada sıvı yapıyor. darı vermiştim yemedi, mamasını yiyor ama. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ne yapmam gerekiyor?
Ekli dosyalar
-
1.2 MB Görüntüleme: 6