• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Dişi kuşun garip hareketleri

BayanLegolas

Paylaşımcı
Herkese merhaba bu kuş 1 haftalığına bana emanet bırakıldı adı paşa sahipleri bu zamana kadar erkek olarak biliyormuş 😅 şimdi benim evde bir erkek muhabbet kuşum var birbirlerine karşı aşırı ilgililer ben paşa emanet olduğu için fazla yanaştırmıyorum bunları ama aynı odadalar bu paşa geldiğinden beri kafes içinde garip garip hareketler sergiliyor her yeri kemiriyor ve taklalar atıyor bu garip taklaları sırtını tellere sürtmesi falan özellikle benim oğluş öttüğünde artıyor ben daha önce hiç dişi muhabbet kuşu beslemediğim için bu hareketleri ne anlama geliyor bilmiyorum umarım beni aydınlatırsınız şimdiden teşekkürler ❤

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Herkese merhaba bu kuş 1 haftalığına bana emanet bırakıldı adı paşa sahipleri bu zamana kadar erkek olarak biliyormuş 😅 şimdi benim evde bir erkek muhabbet kuşum var birbirlerine karşı aşırı ilgililer ben paşa emanet olduğu için fazla yanaştırmıyorum bunları ama aynı odadalar bu paşa geldiğinden beri kafes içinde garip garip hareketler sergiliyor her yeri kemiriyor ve taklalar atıyor bu garip taklaları sırtını tellere sürtmesi falan özellikle benim oğluş öttüğünde artıyor ben daha önce hiç dişi muhabbet kuşu beslemediğim için bu hareketleri ne anlama geliyor bilmiyorum umarım beni aydınlatırsınız şimdiden teşekkürler ❤
Yan yana getirin, duruma göre hareket edersiniz :D
Belki eş olurlar bebeler gelir :D :D

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, yüzünün net bir şekilde fotoğrafını paylaşır mısınız

BayanLegolas

Paylaşımcı
Yan yana getirin, duruma göre hareket edersiniz :D
Belki eş olurlar bebeler gelir :D :D
Paşa kız benim oğluştan yaşça büyük ve ben yakında Kastamonu ya döneceğim sahiplerinin kalıcı olarak paşayı göndereceklerini pek düşünmüyorum 😅

BayanLegolas

Paylaşımcı
Haydaa çok yanaştırmadım ama bune hız denemek için kafesine koymuştum sahipleri bugün veya yarın paşayı alacak nasıl olacak bilmiyorum

BayanLegolas

Paylaşımcı
Videonun sonunda ayak atınca ayırdım hemen çiftleşme olmasın diye

BayanLegolas

Paylaşımcı
Paşa'nın sahipleri erkek kuş istiyorlardı belki verebilirler sevenleri ayırmayalım da benim oğluş bizimle çok ilgili çok konuşkan eşi alsam bizimle ilgisi kesilirmi ve sizce konuşmayı bırakırmı acaba

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Paşa'nın sahipleri erkek kuş istiyorlardı belki verebilirler sevenleri ayırmayalım da benim oğluş bizimle çok ilgili çok konuşkan eşi alsam bizimle ilgisi kesilirmi ve sizce konuşmayı bırakırmı acaba
Merhabalar,
Benim akrabada var erkek çok konuşkan,
Makina gibi çalışıyorlar sürekli bebeleri oluyor, konuşmasından yana eksiklik olmamıştı ama tabi dişiye ilgisi kayıyor haliyle.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kur yaparken bile bıcır bıcır konuşur😊

BayanLegolas

Paylaşımcı
Merhabalar,
Benim akrabada var erkek çok konuşkan,
Makina gibi çalışıyorlar sürekli bebeleri oluyor, konuşmasından yana eksiklik olmamıştı ama tabi dişiye ilgisi kayıyor haliyle.
Yavru yapmalarını istemem açıkcası anlaşsınlar bana yeter :)

Üst Alt