• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşun eş olmadan yumurtlamasi

Tugcee708

Paylaşımcı
Gece gece aklıma bu takıldı 😊 bir dişi bir de erkek kuşum var şimdi ikisi de 2 yaşında. Erkek olan kuşum 5 aya yakındır hastalığı kroniklestigi için ayrı kafesteler. Ama bir buçuk sene aynı kafeste olduklarında da kardeş gibi davrandılar 😊 benim bi arkadaşımın dişi kuşu vardı eşi olmadığı halde boş yumurta yapardı mesela benim dişi kuşum 2 yıldır boş bile yumurtlamadi kısır mi ne 😂

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gece gece aklıma bu takıldı 😊 bir dişi bir de erkek kuşum var şimdi ikisi de 2 yaşında. Erkek olan kuşum 5 aya yakındır hastalığı kroniklestigi için ayrı kafesteler. Ama bir buçuk sene aynı kafeste olduklarında da kardeş gibi davrandılar 😊 benim bi arkadaşımın dişi kuşu vardı eşi olmadığı halde boş yumurta yapardı mesela benim dişi kuşum 2 yıldır boş bile yumurtlamadi kısır mi ne 😂
Belki dişi olmayabilir ;D benim dişi sandığım erkek çıktı , eğer burnu siyahladı ise yani kızgınlığı varsa oradan belli olur dişi olup olmadığı :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Muhabbet kuşlarını ben yavruyken eşlemesinden yana değilim kardeş gibi büyüyüp birbirine eş değil düşman gibi oluyorlar 🤣

Üst Alt