• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Dişi kuşumun cere rengi

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurtasi Vardır. Hazırlık Yapıyordur. Videosunu İzledim. Lütfen Sikisma Belirtileri Olursa Heken Kanatli Uzmanına Gidin.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sıkışma olduğunu nası anlarım peki
Durgunluk Halsizlik ikinma. Yumurtasını Çıkarmak İçin Uğraşır Ama Çıkaramaz. Diskisini Yapamaz. Bacak Kitlenmeleri Olur. Felçli Gibi Yani. Evde Birsey Yapılmaz Bu Durumda Uzmana Gidin. Yine Aklınızda Bulunsun. Kalsiyum Var mı Elinizde Verin. Calcilux Olabilir.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bu güzellik hiç iyi görünmüyor. Popoyu kontrol edin sertlik varmı

ckdbusra

Aktif Üye
Bu güzellik hiç iyi görünmüyor. Popoyu kontrol edin sertlik varmı
Elime fazla almak istemiyorum çok korkuyor ve koparacak derecede ısırıyor kendi istediği zaman gelip omzuma falan konuyor ama kanatları dikkatimi çekti dışkılarıda normalinkinden daha büyük kafesinde kalamar vardı hepsini bitirdi

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Elime fazla almak istemiyorum çok korkuyor ve koparacak derecede ısırıyor kendi istediği zaman gelip omzuma falan konuyor ama kanatları dikkatimi çekti dışkılarıda normalinkinden daha büyük kafesinde kalamar vardı hepsini bitirdi
Allah korusun yumurta sıkışması varsa müdahale gerektirir. Elinize eldiven alıp kontrol edin lütfen elinize alınca konuşun sakinleşsin

Üst Alt