• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum yeni gelen erkek kuşu dövüyor

batuhan1435

Yeni Üye
Dişi muhabbet kuşum vardı eşi ölünce yeni erkek kuş aldım ilk başta ayırdım uslu duruyorlardı aynı yere koydum dişi kuş vurmaya başladı tekrar ayırdım bu sefer birbirine yakın oldukları zaman arada sırada dişi kuşum tekrar vurmaya çalışıyor erkek olanın gagası çok sivri nadiren erkek de karşılık veriyor kafes bu şekilde ne yapmam lazım (tek kafes ortası ayrı )

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence bu kuşları ayırmanız gerek. Bu şekilde de birbirlerine zarar verme ihtimalleri var. Kuşları uzun cinsiyetlerinden emin misiniz, veya eş olduklarından?

batuhan1435

Yeni Üye
Bence bu kuşları ayırmanız gerek. Bu şekilde de birbirlerine zarar verme ihtimalleri var. Kuşları uzun cinsiyetlerinden emin misiniz, veya eş olduklarından?
eş değiller zaten dişi kuşun eşi öldü bir tane erkek kuş aldım tek kalmasın diye beyaz olan dişi uzun süredir bizimle

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sabah başka kafes edinin, birbirlerini görsünler ama farklı kafeste olsunlar temas edemesinler. Erkeğin kafesine yuvalık takın ve 15 gün o şekilde dursunlar. Sonrasında erkeğin yanına dişiyi koyun

Üst Alt