• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi Kuşum sürekli uyuyor

Kerem M.

Yeni Üye
Hareket yapıyor mu anlayamadım hocam ama bu kuş geçen hafta biz bir yere gitmiştik kuşa kraker almışlar vermişler acaba ondan olabilir mi
Hareket ediyorken zorlanıyormuş gibi geldi bana. Tünekte durmakta zorlanmıyor değil mi? Daha tecrübeli bir arkadaş bakınca daha iyi yorumlar. Normalde kuşlar için kraker içeriğindeki kimyasal katkı maddeleri ve şeker oranı yüzünden zararlıdır ama krakerden olacağını sanmam. Kraker problem yaratsa bence dışkıda kendisini belli eder diye düşünüyorum. Kuşunuzun bugün keyfi nasıl, durumunda değişiklik var mı?

Çaylak

Paylaşımcı
Hareket ediyorken zorlanıyormuş gibi geldi bana. Tünekte durmakta zorlanmıyor değil mi? Daha tecrübeli bir arkadaş bakınca daha iyi yorumlar. Normalde kuşlar için kraker içeriğindeki kimyasal katkı maddeleri ve şeker oranı yüzünden zararlıdır ama krakerden olacağını sanmam. Kraker problem yaratsa bence dışkıda kendisini belli eder diye düşünüyorum. Kuşunuzun bugün keyfi nasıl, durumunda değişiklik var mı?
hocam bazen tünekte denge kaybı oluyor dediğim gibi zorlanıyor kanat çırpma oluyor

Üst Alt