• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Dişi kuşum kusuyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamamdır teşekkür ederim. Bugün veterinerden kontrolden geliyorum. Kuşun salyalı kusması kesildiği için iyi görmüş fakat hala bir halsizliği ve iştahsızlığı var diye 3 ilaç verdi 3 hafta kullanmam gereken. İkisi kursak mantarı birisi vitamin. Onun dışında kuruluk olduğunuda söyledi hafiften. Bu ilaçların onada iyi geleceğini söyledi, bu dönemde bağışıklığını arttırmak için sevdiği şeyleri verebilirsiniz dedi. Daldarı, hafif havuç. İlaçlar ve söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Diğer bilgili insanları da etiketlerseniz çok mutlu olurum
Ekinezya çiçeği, zencefilli takviye, multivitamin benim tavsiyem röhnfried entrobac, bt amin forte, gervit w ve zeolit tozunu düzenli kullanmanız 🙏🌸 @Demet bükay @Semiha S. @Şehmus BAKIR @Aslı Ö. Herkesi etiketledim, topladım isteğiniz üzerine 🙏🤣🤣

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba. Evet röhnfried ürünleri bir Alman markasıdır ve her zaman elinizin altında bulunmalıdır. Fakat aviceranın ürünleri de sadece kanatlılar için ve tamamen bitkisel ürünlerden elde edilmiş takviyelerdir. Bu ürünle tanışmadan önce aviceraya bir önyargım vardı fakat tecrübe ettikten sonra o önyargım gitti diyebilirim. Yani ben hastalık döneminde faydasını gördüm. Bence kullanın tedavi bitimi sonrası röhnfried ürünlerinden devam edersiniz. Zeolit tozu yavrunuz hasta olsun olmasın onu her zaman kullanın. Bu arada @ethemvenazlı2 ürünler ilaç değil takviyedir.

ethemvenazlı2

Yeni Üye

ethemvenazlı2

Yeni Üye
Merhaba. Evet röhnfried ürünleri bir Alman markasıdır ve her zaman elinizin altında bulunmalıdır. Fakat aviceranın ürünleri de sadece kanatlılar için ve tamamen bitkisel ürünlerden elde edilmiş takviyelerdir. Bu ürünle tanışmadan önce aviceraya bir önyargım vardı fakat tecrübe ettikten sonra o önyargım gitti diyebilirim. Yani ben hastalık döneminde faydasını gördüm. Bence kullanın tedavi bitimi sonrası röhnfried ürünlerinden devam edersiniz. Zeolit tozu yavrunuz hasta olsun olmasın onu her zaman kullanın. Bu arada @ethemvenazlı2 ürünler ilaç değil takviyedir.
Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi zeoliti eksik etmeyeceğim. 1 hafta 10 gün boyunca vermem gerekiyor sanırım. Diğer kuşum bu yoğun zeolit temposundan zarar görmez sanırım demi? Normal sağlıklı kuşlarada veriliyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler. Dediğiniz gibi zeoliti eksik etmeyeceğim. 1 hafta 10 gün boyunca vermem gerekiyor sanırım. Diğer kuşum bu yoğun zeolit temposundan zarar görmez sanırım demi? Normal sağlıklı kuşlarada veriliyor.
Evet her zaman verebilirsiniz zeolit i. İlla hasta olması gerekmiyor 🌸

ethemvenazlı2

Yeni Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye

Şu an ağzından böyle bir ses geliyor, sanki boğazında bir şey kalmış gibi. Neden acaba. Veterinerden geldiğimden beride bir şey yemedi. Verdiği takviyelerden birisi acıydı, ondan mıdır.
Buradan atabilir misiniz reklamlardan dolayı açılmıyor 🙏🌸

ethemvenazlı2

Yeni Üye

ethemvenazlı2

Yeni Üye

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Elle mama olarak ne verebilirim, mama tarifi verebilir misiniz veya link varsa.

Çok teşekkürler alacağım. Bu mamayı aparatla kullanmak yerine kaşıkla vs. Versem işe yarar mı sizce? Çünkü aparatla kursağına bırakmak gerçekten zor görünüyor bilen biriside yok maalesef
Elle besleme a21 maması alabilirsiniz petshoplara sorun 🙏 Çay kaşığı veya şırınga kullanabilirsiniz 🙏

ethemvenazlı2

Yeni Üye
Elle besleme a21 maması alabilirsiniz petshoplara sorun 🙏 Çay kaşığı veya şırınga kullanabilirsiniz 🙏
Tekrardan selamlar. Kuşum şu an iyi gidiyor, kusması çok azaldı, enerjisi yerine biraz daha gelmiş durumda. Fakat fark ettimki yem kutusundan sadece bir çeşit yem seçip yiyor, o da aspur gibi ince olanlar. Bunun için aspur yem alacağım fakat bir marka bilgim yok, önerir misiniz ? Veya her hangi bir pet shopdan alabilir miyim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tekrardan selamlar. Kuşum şu an iyi gidiyor, kusması çok azaldı, enerjisi yerine biraz daha gelmiş durumda. Fakat fark ettimki yem kutusundan sadece bir çeşit yem seçip yiyor, o da aspur gibi ince olanlar. Bunun için aspur yem alacağım fakat bir marka bilgim yok, önerir misiniz ? Veya her hangi bir pet shopdan alabilir miyim
Temiz bir petshoptan alabilirsiniz 🙏 Sadece aspura alışmasın ama ☺

Üst Alt