• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Dişi kuşum hasta tabanda durmaya başladı

erenn

Paylaşımcı
Yemin ederim elimde olsa gidebilecek imkanım olsa ilk günden götürürdüm. Ama fırsatlar ve iğrenç x kişisi yüzünden olmadı. Elimde can verdi herkese yardımları için çok teşekkür ederim. Normalde kuşlarıma çok iyi bakarım bulutu bilen bilir. Ama kızıma bakamadım...

Bahar Y.

Müdavim
Yemin ederim elimde olsa gidebilecek imkanım olsa ilk günden götürürdüm. Ama fırsatlar ve iğrenç x kişisi yüzünden olmadı. Elimde can verdi herkese yardımları için çok teşekkür ederim. Normalde kuşlarıma çok iyi bakarım bulutu bilen bilir. Ama kızıma bakamadım...
Başın sağ olsun

Doğacı

Eski Forumcu
Büyük ihtimalle açlıktan ölmüştür. Çok üzücü.
Veteriner hekime götürme imkanı olmayanlar evcil hayvan sahiplenmemeli. Aksi takdirde hayvanlar ölüyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başın canın sağolsun kardeşim yakın olsaydın yardımcı olurdum ama çok üzgünüm😔

aslanbey

Paylaşımcı
Büyük ihtimalle açlıktan ölmüştür. Çok üzücü.
Veteriner hekime götürme imkanı olmayanlar evcil hayvan sahiplenmemeli. Aksi takdirde hayvanlar ölüyor
İnsanlar ne yapsın hocam geçen papagim için veterinerden fiyat aldım chechup gibi bir şey 2000tl istiyorlar aslında devletin ücretsiz sunduğu hayvan hastaneleri olsa keşke

Limonbey33

Tutkulu
Kendim ne yapabilirim. Dal darı koyuyorum onu yiyor onda sıkıntı yok. Suyuda ben damlattım ağzına ama oda içer gibi kendisi.
Bazen size yiyor gibi görünür ama sadece ağzında oynadığı da oluyor benim başıma gelmişti birkez ve maalesef kusumu kaybetmistim oyuzden imkanıniz varsa kanatlı uzmanına götürmenizi tavsiye ederim

Doğacı

Eski Forumcu
İnsanlar ne yapsın hocam geçen papagim için veterinerden fiyat aldım chechup gibi bir şey 2000tl istiyorlar aslında devletin ücretsiz sunduğu hayvan hastaneleri olsa keşke
Eskişehirdeki Duru Veteriner Kliniğini(Yasin bey) öneriyorum,orda fiyatlar uygundur.