• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Dişi kuşum çok hareketli,her yeri ısırıyor

Şu aralar dişi kuşumda inanilmaz bir hareketlilik var,her yeri ısırıyor erkek kuşa dadaniyor erkek kuşta korkuyor acaba kızgınlığa girmis olabilir mi ama daha yaşı küçük ben alalı aşağı yukari yarım yıl oldu aldığımda yavruydu cereside kararmamış anlayanlar beni aydinlatabilir mi

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Şu aralar dişi kuşumda inanilmaz bir hareketlilik var,her yeri ısırıyor erkek kuşa dadaniyor erkek kuşta korkuyor acaba kızgınlığa girmis olabilir mi ama daha yaşı küçük ben alalı aşağı yukari yarım yıl oldu aldığımda yavruydu cereside kararmamış anlayanlar beni aydinlatabilir mi
Güncel durumlarının gözükeceği fotoğraf ve video eklermisiniz.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Takviyelerini düzenli veriyor musunuz şuan tüyde bu zamanlar agresif olabilir. Cere sanki renk değişimine başlamış .

Takviyelerini düzenli veriyor musunuz şuan tüyde bu zamanlar agresif olabilir. Cere sanki renk değişimine başlamış .
Ben malesef bakamiyordum kusa farkli bir ilde okudugum icin ablam bakiyordu o da malum pek onemsemiyor takviyelerini simdi ben vermeye basladim ama ne sebze yedirebiliyorum ne de kafesten disari cikarabiliyorum kafeslerinin kapagi 7/24 acik ama hic çıkmıyorlar

Üst Alt